20th Century Fox
18:10 - 06.06.2019 / tv-sarjat / Findance
Deadpool-tähti Morena Baccarin tähdittää uutta Viaplay-alkuperäissarjaa Home Invasion

Nordic Entertainment Groupin suoratoistopalvelu Viaplayn alkuperäissarjojen tarjonta täydentyy ensi vuonna scifi-komedialla.

Parhaillaan kuvattavan Home Invasion -sarjan pääosissa nähdään brasilialais-yhdysvaltalainen näyttelijä Morena Baccarin.

Scifi-komediasarjan keskiössä on aivan tavalliselta vaikuttava perhe, jonka jäsenet ovat itse asiassa muualta Maahan lähetettyjä avaruusolioita, joiden tehtävänä on valloittaa Maa. Perheen salaisuus kuitenkin paljastuu kahden murtovarkaan tunkeutuessa heidän kotiinsa. Elämäänsä tyytyväinen ufo-perhe alkaa kyseenalaistaa alkuperäisen missionsa ja pahantahtoisen johtajansa käskyn. Sarjan tapahtumat pyörähtävät käyntiin, kun murtovarkaat ja avaruusoliot yhdistävät voimansa maapallon pelastamiseksi.

Viaplayn uuden alkuperäissarjan ohjauksesta vastaa amerikkalainen Don Bitters, joka on tunnettu etenkin visuaalisten efektien taitajana (House of Cards, Labyrintti). Sarjan pääosaa, avaruusolioiden pahantahtoista johtajaa näyttelevän Morena Baccarin viimeisimpiin töihin lukeutuvat roolit Deadpool-elokuvissa sekä Gotham-sarjassa.

- Hahmollani on valtavan suuri ego, ja hän luulee olevansa jumala. Rooli on oikein hauska ja sitä on mukava näytellä. Sarjassa on juuri sellaista huumoria, josta pidän, Morena Baccarin kuvailee rooliaan.

Keskeisessä roolissa nähdään myös australialainen pitkänlinjan ohjaaja ja näyttelijä John Noble (Taru sormusten herrasta: Kuninkaan paluu). Sarjan toinen pääosan esittäjä Johan Glans on kotimaassaan suosittu stand up -koomikko ja näyttelijä, joka nähtiin Viaplayn Swedish Dicks -sarjassa yhdessä Peter Stormaren kanssa.

Sarjan ensi-ilta on vuonna 2020 yksinoikeudella Viaplayssa kaikissa Pohjoismaissa.