MTV Oy
14:10 - 05.06.2019 / tv-sarjat / Findance
Salatut elämät -spinoff Pihlajasatu jatkuu 24.6. - tältä vanhat tutut näyttelijät näyttävät nyt

Salatut elämät jää kesätauolle 19.6., mutta sarjan faneja hemmotellaan tänäkin kesänä Pihlajakadun vaihtoehtotodellisuutta kuvaavan Pihlajasadun tarinoilla.

Pihlajasadun 10-osainen toinen tuotantokausi alkaa MTV3-kanavalla maanantaina 24. kesäkuuta.

On jälleen aika kurkistaa Ulla Taalasmaan (Maija-Liisa Peuhu) kanssa kristallipalloon, ja katsoa, millaista elämä Pihlajakadulla olisi, jos asiat olisivat aikanaan menneet toisin.

Pihlajasadun rooleissa nähdään tuttuja näyttelijöitä Salkkareiden 20-vuotisen matkan varrelta. Tuttuihin Salkkarit-rooleihinsa palaavat Timo Jurkka, Jonna Keskinen, Jouko Keskinen, Tuomas Kytömäki, Jutta Lehtinen, Johanna Nurmimaa, Tarja Omenainen, Sannamaija Pekkarinen, Jaana Saarinen ja Venla Saartamo.

Pihlajasadun toinen tuotantokausi koostuu kymmenestä jaksosta, joista ensimmäiset viisi jaksoa keskittyvät Salinien perheeseen, jälkimmäiset viisi puolestaan Sievisiin.

Pihlajasatu
MTV

Salinit, jaksot 1–5

Ulla ottaa esiin kristallipallonsa ja auttaa Aleksia (Kytömäki) näkemään, millaista tämän elämä olisi ollut, jos Hanna (Omenainen) ei olisi kuollut. Aleksi on menossa naimisiin rakastamansa Hannan kanssa, mutta Hannan tunteet ovat kovin moninaiset. Jukan (Keskinen) ja Maaritin (Saarinen) avioliitto vetelee viimeisiään, mikä pahentaa Maaritin alkoholiongelmaa. Aleksin sisko Silja (Keskinen) taas ei ole aikuistunut lainkaan, vaan on oma kiukutteleva itsensä, mistä saa osansa hänen paras ystävänsä Miia (Saartamo).

Pihlajasatu
MTV

Sieviset, jaksot 6–10

Lasse (Jurkka) palaa Pihlajakadulle myydäkseen Sievisten asunnon. Lasse kohtaa Ullan, jolle tunnustaa miettivänsä, millaista elämä olisi ollut, mikäli Paula (Nurmimaa) ei olisi kuollut. Ulla tarttuu kristallipalloonsa, ja pian Lasse onkin toisen todellisuuden Pihlajakadulla, jossa Paula on edelleen hänen vaimonsa ja he elävät perheidylliä yhdessä lastensa Katrin (Lehtinen), Helin (Pekkarinen), Jirin (Mikko Parikka) ja Severin (Roope Puhakka) kanssa. Lassen keski-ikäistä miehisyyttä koetellaan, kun hän tapaa Katrin parhaan ystävän, naapuriin muuttavan hemaisevan Eva Tammisen (Tiia Elg), johon iskee silmänsä myös Heli.

artikkelin avainsanat:
Pihlajasatu Salatut elämät