Warner Bros. Pictures
23:10 - 04.06.2019 / elokuvat / Findance
Netflix nyt: tuoretta Jason Statham -toimintaa - Megalodon

John Turteltaubin ohjaama Megalodon on lisätty Netflix-suoratoistopalvelun valikoimaan.

Kansainvälisen merenalaisen tarkkailuohjelman sukellusvene on joutunut valtavan, sukupuuttoon kuolleeksi luullun olennon hyökkäyksen kohteeksi, ja nyt sukellusvene miehistöineen on uponneena Tyynenmeren syvimmässä haudassa.

Ajan käydessä vähiin kiinalainen valtamerentutkija (Winston Chao) palkkaa vastoin tyttärensä Suyinin (Li Bingbing) tahtoa syvänmeren pelastussukeltamiseen erikoistuneen Jonas Taylorin (Jason Statham).

Taylorin tehtävänä on pelastaa miehistö sekä koko valtameri pysäyttämättömältä uhalta: yli 20-metriseltä hailta, joka tunnetaan nimellä megalodon. Kukaan ei olisi kuitenkaan voinut kuvitella, että Taylor on kohdannut tämän saman hirvittävän olennon jo vuosia aiemmin. Yhdessä Syuinin kanssa Taylorin on voitettava pelkonsa ja henkensä uhalla pelastettava jumissa oleva miehistö... Ja kohdattava jälleen kaikkien aikojen mahtavin ja suurin saalistaja.

Steve Altenin Meg: A Novel of Deep Terror -kirjaan löyhästi perustuvaa scifi-trilleriä tähdittävät myös mm. Rainn Wilson, Ruby Rose ja Cliff Curtis.

Katso suomitraileri alta: