Viivi Huuska
12:10 - 29.05.2019 / musiikki / Findance
Elastinen järjestää konserttisalikiertueen - keikkapaikat selvillä

Suomen tunnetuimpien artistien joukkoon asemansa vakiinnuttanut ja jo merkittävän uran kotimaisen musiikkimaailman vaikuttajana tehnyt Elastinen suuntaa syksyllä mittavalle konserttisalikiertueelle.

Suomen suurimpia saleja käsittävällä kiertueella tullaan kuulemaan myös Elastisen uutta musiikkia, artisti julkaisee Sua seuraa aurinko -singlen keskiviikkona 29. toukokuuta. Elastisen Konserttisalikiertue 2019 alkaa torstaina 10. lokakuuta Tampere-talolta ja päättyy lähes kymmenen muuta kaupunkia halkoen Helsingin Kulttuuritalolle lauantaina 9. marraskuuta.

Viihdealan moniottelijana tunnettu Elastinen tarjoilee syksyn kiertueen herkempiäkin tulkintoja mahdollistavissa konserttipaikoissa läpileikkauksen yli viisitoista vuotta kestäneeltä, kotimaiseen hiphop- ja pop-musiikkiin lähtemättömän jäljen jättäneeltä uraltaan.

- Tein 2016 ensimmäisen konserttisalikiertueeni ja tajusin tuon saliympäristön voiman. Intensiivisyys on aivan omaa luokkaansa, kun kaikki täysin keskittyneesti kuuntelevat baari- tai festarimeiningin sijaan. Nyt osaan rakentaa ja riisua räppisetin vielä paremmin, kuin viimeksi.

- Luvassa on niin uutta kuin vanhaakin tuotantoa, erikoisversioita ja sykähdyttäviä sovituksia. Kaksi puoliaikaa mahdollistavat erilaisen rytmin ja draaman kaaren. Räppikonsertit konserttisaleissa ovat Suomessa toistaiseksi vielä melko tuntematon maaperä, artisti summaa tulevaa kiertuettaan.

Tapahtumien liput tulevat myyntiin perjantaina 31. toukokuuta keikkapaikkojen normaaleissa ennakkomyyntipisteissä. Keikkalisäykset ovat mahdollisia.

ELASTINEN - KONSERTTISALIKIERTUE 2019

To 10.10. Tampere, Tampere-talo
Pe 11.10. Kokkola, Snellman-sali
La 12.10. Oulu, Madetojan sali
Pe 18.10. Lappeenranta, Lappeenranta-sali
La 19.10. Savonlinna, Savonlinnasali
Pe 25.10. Jyväskylä, Paviljonki
La 26.10. Kuopio, Musiikkikeskus

Pe 01.11. Lahti, Sibeliustalo
La 02.11. Turku, Logomo
Pe 08.11. Hämeenlinna, Verkatehdas
La 09.11. Helsinki, Kulttuuritalo

LIPUT:
Myyntiin pe 31.5. klo 9
- Ennakkoon Lippupisteestä ja Ticketmasterista 35 EUR

artikkelin avainsanat:
Elastinen