Ubisoft
11:10 - 22.05.2019 / pelit / Findance
Ennennäkemätön pakohuone Suomessa! Virtuaalipuisto Pikseli ja Ubisoft yhteistyössä

Pikseli tuo uuden yhteistyökumppaninsa pelitalo Ubisoftin kanssa Suomen markkinoille aivan ennennäkemättömän virtuaalitodellisuuteen perustuvan pakohuonepelin Escape the Lost Pyramid.

Escape the Lost Pyramid perustuu maailman suositumpien pelien joukkoon kuuluvan Assassin´s Creedin maailmaan. Pelissä koetaan useita haasteita, joita ei voi muualla kuin virtuaalitodellisuudessa kokea. Peli tulee koettavaksi kaikkiin Pikselin toimipisteisiin.

Peli ei ole tulossa kotilaitteille ja sen voi kokea vain virtuaalipuistoissa. Virtuaalitodellisuus on jäänyt monelta kokematta, koska kuluttajatuotteiden hinnat ovat pysyneet korkeina. Virtuaalipuistot tarjoavat mahdollisuuden kuluttajalle kokea virtuaalitodellisuuden ja sen tarjoamat mahdollisuudet.

Pelissä seurataan Sir Beldon Fryen jalanjälkiä, jonka johtama tutkimusretki lähti vuonna 1928 etsimään kadonnutta pyramidia Siinain niemimaalta, mutta tutkimuskuntaa ei ikinä löydetty. Kellään ei ole tietoa löysivätkö he ikinä etsimäänsä pyramidia vai onko koko pyramidia edes olemassa. Pelissä pääset suorittamaan tehtäviä tutkimusretken hengessä virtuaalitodellisuudessa aivan uskomattomissa maisemissa.

Peli sopii kaikille vasta-alkajista kokeneisiin VR-pelaajiin. Retkikuntaan pitää kuulua joko 2 tai 4 henkilöä, jotta pääsee seikkailemaan Sir Fryen jalanjäljille. Kyseisellä porukalla on aikaa 60 minuuttia päästä pyramidista ulos tai he voivat jäädä ikuisesti sen uumeniin... Pelin aikana kommunikointi on tärkeätä ja haasteita pitää ratkaista yhdessä.

Pelistä tulee myös jatko-osa Beyond Medusa’s Gate, jossa seikkaillaan Antiikin Kreikassa Assassin´s Creed Odyssey -pelin maisemissa. Jatko-osa tulee myös saataville Pikseliin.

Katso esittelyvideo alla: