HAVU Gaming x Billebeino
17:10 - 14.05.2019 / pelit / Findance
HAVU Gaming ja Huawei aloittavat yhteistyön

Huawei käyttää urheilusponsorointia sekä vaikuttajamarkkinointia strategisessa roolissa markkinoinnissaan. Nyt Huawei tekee ison avauksen Suomen esports-kenttään lähtemällä HAVU Gaming -esports-organisaation kumppaniksi.

- Huawei on maailman isoimpia ja edistyneimpiä teknologiayrityksiä, ja tämä kumppanuus on erittäin merkittävä suomalaiselle esportsille ja HAVUlle. Lähdemme ylpeänä yhdessä kehittämään Suomen kilpapelaamista entistä isommalle tasolle, sanoo HAVU Gamingin toimitusjohtaja Lasse Salminen.

- On mahtavaa aloittaa yhteistyö dynaamisen, menestyneen ja hienot arvot omaavan HAVU Gamingin kanssa. Huawei haluaa tukea nuoria esports-lahjakkuuksia ja kehittää heidän ammattitaitoaan tarjoamalla HAVU Gamingin esports-joukkueille Huawein teknologiaa. Huawei on edelläkävijä 5G-verkon ja 5G-kuluttajalaitteiden käyttöönotossa Suomessa. 5G tulee tarjoamaan myös esport-pelaamisen kehittämiseen uusia mahdollisuuksia langattoman nopeuden ja suorituskyvyn parantuessa, kertoo Huawein kuluttajaliiketoiminnan markkinointi- ja viestintäjohtaja Elina Takala.

HAVU Gaming on täysin suomalainen esports-organisaatio, jonka tavoitteena on suomalaisen kilpapelaamisen kehittäminen. Nuoret pelaajat tarvitsevat tukea, jotta pystyvät harjoittelemaan ammattimaisesti ja kehittymään maailman huipulle. Huawei ja HAVU Gaming lähtevät yhdessä rintamassa kehittämään suomalaista esports-osaamista maailman huipulle.

artikkelin avainsanat:
e-urheilu HAVU gaming Huawei