Image Source / AOP
03:10 - 14.05.2019 / maailmalta / Markku Leppilampi
Nainen erosi miehestään - ullakolta löytyi sen jälkeen melkoinen yllätys

Oddity Central kertoo [lähde] naisen järkytyksestä kodissaan Pittsburghissa, Yhdysvalloissa.

Naisen nimeä ei ole turvallisuussyistä kerrottu julkisuuteen. Hän joutui nimittäin outoon tilanteeseen ex-miesystävänsä kanssa.

Hän alkoi huomata erikoisia asioita talossaan ja epäilikin, että exä saattoi olla asialla. Muun muassa vessanpytyn kansi oli jätetty ylös. Kellarista hän puolestaan löysi huovan, jota ei ollut sinne vienyt.

Nainen ajatteli soittavansa poliisille, mutta mietti, että saattoi olla vain paranoidi asian suhteen. Eikä hän voinut vain sanoa poliisille, että "kellarissani on huopa."

- Minulla oli intuitio asiasta, mutta en kuunnellut sitä ja siirsin sen syrjään. En halunnut vaikuttaa paranoidilta, mutta minun olisi pitänyt luottaa vaistoihini, koska olin oikeassa, nainen pohti.

- Pelkään, että tämä vaikuttaa minuun loppuelämäni, nainen mietti.

Huhtikuussa nainen oli kodissaan, kun hän kuuli yläkerrasta ääniä ja päätti tutkia asiaa. Hän arveli kissansa vain touhuilevan yksikseen, mutta makuuhuoneesta löytyikin seisomasta hänen ex-miehensä.

Mies ryntäsi naisen kimppuun ja puristi tätä kasvoista. Nainen pääsi pakenemaan ulos ja pyysi naapureitaan soittamaan hätänumeroon.

Poliisi löysi miehen vaatepinon alta piileskelemästä. Poliiseille tunkeilija kertoi, että hän oli nukkunut ullakolla kodittomuuden vuoksi.

Tilanteesta tekee vielä vakavamman se, että miehellä oli lähestymiskielto naista kohtaan. Hän sai syytteet teoistaan.

artikkelin avainsanat:
hullut jutut rikos