Isabel Andersson
12:10 - 07.05.2019 / musiikki / Findance
Sana näyttää keskaria idiooteille: "bäkkärillä oon kuullut, että ketä sä nussit päästäkses tänne esiintyy"

Sana julkaisi hiljattain uuden singlensä Tunne. Nyt jatkoa seuraa biisillä Asshole.

Asshole on edeltäjäänsä, haikean tummasävyistä Tunne-kappaletta ärhäkämpi.

- Biisi kertoo tuttua tarinaa siitä, kun tapaat pitkästä aikaa sen tyypin, joka puhuu aina vaan itsestään. Sillä on mahtava talo, upea puoliso, ihanat lapset ja helvetisti rahaa. Kaikki on niin hiton jees. Sivulauseessa se sitten kysyy miten sulla menee, Sana avaa biisin tekstejä.

Kappaleen on tuottanut myös kansainvälisessä nosteessa olevasta Winning Team -yhtyeestä tuttu Veli Hiidenmaa, joka on tehnyt yhteistyötä Sanan kanssa vuodesta 2017.

Asshole on kuudes julkaistu kappale uuden tuotantotiimin kanssa ja jatkaa samaa Sanalle ominaista suorapuheista linjaa. Tekstit pohjautuvat artistin henkilökohtaisiin kokemuksiin.

- Esimerkiksi bäkkärillä oon kuullut, että ketä sä nussit päästäkses tänne esiintyy. Tai jos mulla on joku kova fiitti, niin epäillään että se on joku pano tai vaikka perhetuttu. Että enhän mä omalla ammattitaidolla ja työllä sitä keikkaa tai fiittiä saanut, vaan aina siinä on jotain muuta takana, Sana harmittelee.

- Nyt kelasin vähän näytellä keskaria takasin, että kuka sä oikeen luulet olevasi. Sä et oo yhtään sen parempi ku mä tai kukaan muukaan, Sana pamauttaa.

Kuuntele Asshole Spotifyssa alla:

Junttiräp ansaitsee oman Spotify-soittolistansa! - Spekti-uutuus Tirehtööri, vanha Portion Boys, Petri Nygård, Pasi ja Anssi, Teflon Brothers... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
Sana


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!