Nelonen
15:10 - 08.05.2019 / tv-sarjat / Findance
Ruutu+: Syke jatkuu 7. kesäkuuta

Ruudussa palataan traumapolin hektiseen arkeen, kun kotimaisen Syke-sairaaladraaman uusi kausi alkaa 7. kesäkuuta.

Kuudes tuotantokausi antaa viimein vastauksia edellisen kauden yllätyskäänteisiin, luvassa on peräti 36 jaksoa.

Ruudussa ja Nelosella erinomaisesti menestynyt Syke saa jatkoa myös kuudennen kauden jälkeen.

Uudella kaudella Maxia (Antti Luusuaniemi) alkaa huolettaa isänsä Johanin (Robert Enckell) terveys. Max epäilee, ettei Johan ole täysin rehellinen voinnistaan. Zahra (Senna Vodzogbe) kypsyy Niken (Janne Saarinen) jatkuvalle naljailulle ja alkaa pohtia, olisikohan hänestäkin ensihoitajaksi.

Iiris (Iina Kuustonen) on ylpeä pikkuveljensä Eetun (Marius Valtanen) ryhdistäytymisestä ja antaa tälle enemmän vastuuta. Jaksaako Eetu kuitenkaan pysyä kaidalla tiellä? Ja mitä tarkoittaa Lenitan (Lena Meriläinen) selästä viidennen kauden lopussa löytynyt pahannäköinen luomi?

Showrunnerina ja vastaavana tuottajana toimii sarjan luoja Petja Peltomaa, joka kuvailee uutta kautta näin:

- Kuudes kausi käsittelee elämää ja kuolemaa. Kaudella koetaan jopa kolme synnytystä, mutta läheisistä joudutaan myös luopumaan. Luvassa on rakkautta, joka yllättää etenkin konkarihoitaja Lenitan. Traumapolilla vierailee potilaina muun muassa down-syndroomaa sairastava pariskunta, jolla todetaan yllätysraskaus. Tapaamme itsensä tuleen sytyttäneen naisen sekä miehen, jonka ensihoitajat löytävät lattiaan kiinni naulattuna, Peltomaa paljastaa.

Sykkeen 6. kausi on vain Ruutu+-tilaajien katsottavissa. Sarjasta ilmestyy joka perjantai Ruutuun kaksi uutta jaksoa klo 6.00. 6. kauden kaksi ensimmäistä jaksoa esitetään myös Nelosella 7.6. klo 22 alkaen.

artikkelin avainsanat:
Ruutu Syke