MTV
18:10 - 07.05.2019 / tv-sarjat / Findance
Roba jatkuu pian C More -palvelussa - esimakua

Poliisisarja Roba jatkuu pian neljännen tuotantokauden jaksoin C More -suoratoistopalvelussa.

Neljä vuotta on kulunut robalaisten elämässä. Työtahti on kiihtynyt ja peli vain koventunut. Väkivallasta on tullut arkipäiväistä ja rikollisuus on muuttanut muotoaan. Kansalaisten turvattomuuden tunne on kasvanut samalla, kun kunnioitus poliisia kohtaan on vähentynyt. Suomi on virallisesti lakannut olemasta huoleton lintukoto. Kaiken tämän keskellä sisäministeriö on asettanut tavoitteeksi, että vuoteen 2020 mennessä Suomi on Euroopan turvallisin ja yhdenvertaisin maa.

Poliisin fokus onkin siirtynyt ennaltaehkäisevään rikostorjuntaan, mikä vaatii uusia otteita: uutta teknologiaa, yhteistyötä eri viranomaisten kanssa, jalkautumista nuorten pariin ja etenkin sopeutumista robalaisilta. Yksi kauden kantavista teemoista on nuoret, niin kantasuomalaiset kuin maahanmuuttotaustaiset. Kauden keskiössä ovat myös robalaiset: miten työ vaikuttaa henkilökohtaiseen elämään ja toisin päin ja kuinka yksittäinen poliisi selviää traagisista tapahtumista. Työssäjaksamisen paineetkin ovat kovat. Tuttuun tapaan rankka arki purkautuu huumorin kautta ja vakavien teemojen joukossa on absurdeja tarinoita ja asiakkaita, joille ei voi muuta kuin nauraa.

Kahdella Kultaisella Venlalla palkitun ja suositun poliisidraaman uudella kaudella nähdään tutuista hahmoista mm. Kari Hietalahti, Aku Hirviniemi, Riku Nieminen, Tiina Lymi, Leena Pöysti, Mari Perankoski ja Ilari Johansson.

Sarjasta julkaistaan ensimmäisellä viikolla kaksi jaksoa, tämän jälkeen jakso viikossa torstaisin. Myöhemmin jaksot tullaan esittämään myös MTV:n kanavilla.

Katso esimakua alta:

artikkelin avainsanat:
action / crime C More Roba