Rockfest
14:10 - 06.05.2019 / musiikki / Findance
Rockfest tiedottaa: "Viagogo-nettipalvelu myy liian kalliita lippuja festivaalille"

Hyvinkään lentokentällä 7.-9. kesäkuuta järjestettävä Rockfest varoittaa kuluttajia Viagogo-sivustosta, joka myy ylikalliita lippuja festivaalille. Lisäksi Rockfest varoittaa liikkeellä olevista väärennetyistä lipuista.

– Viagogon myyntisivuilla annetaan erittäin harhaanjohtava kuva Rockfestin lipputilanteesta. Samaan aikaan lippuja on saatavilla selvästi edullisemmin virallisista suomalaisista lippukaupoista, joihin löytyy linkit festivaalin nettisivuilta, toteaa festivaalin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen.

Rockfest haluaa varoittaa kuluttajia myös liikkeellä olevista väärennetyistä lipuista.

– Kaikkina festivaalin vuosina on ilmennyt tapahtumia, joissa asiakas on ostanut printatun lipun joltain toiselta henkilöltä. Lippu on kuitenkin osoittautunut portilla kopioiduksi, eli sama lippu on printattu useaan kertaan. Haluamme varoittaa jälkimarkkinoilta lippuja ostavia siitä, etteivät kaikki myyjät ole rehellisellä asialla emmekä voi taata sisäänpääsyä kuin virallisista lippukaupoista hankituilla lipuilla, Heikkinen toteaa.

Printtilipuissa on viivakoodi, jonka voi yhdistää rannekkeeseen vain kerran. Epärehellinen myyjä saattaa printata useita lippuja, joissa on identtinen viivakoodi. Tällöin kuitenkin vain ensimmäinen lipun aktivoija voi käyttää sen, sillä kyseessä on kopioitu lippu.

Kaikkien aikojen massiivisimmassa Rockfestissä esiintyvät mm. KISS, Dream Theater, Slipknot, Disturbed, Within Temptation ja Def Leppard. Kaiken lisäksi Ritchie Blackmoren johtama Rainbow ja Kingston Wall saapuvat esiintymään Hyvinkään lentokentälle päivää ennen Rockfestiä, torstaina 6. kesäkuuta.

Nyt jo kolmatta kertaa järjestettävä Rockfest on lunastanut huippuvauhdilla paikkansa suomalaisessa festivaalikesässä. Hyvinkään lentokentälle nousee lukuisten esiintymislavojen lisäksi rockintäyteinen ravintolamaailma sekä satoja vieraita palveleva leirintäalue.

Rockfestin ikäraja on K-18.

artikkelin avainsanat:
festivaalit Rockfest Viagogo