Hulu
17:10 - 05.05.2019 / tv-sarjat / Findance
C More tuo odotetun Catch-22-sarjan Suomeen 20.5.

C More tuo odotetun uutuussarjan, Catch-22, Suomeen alkaen 20. toukokuuta.

Kuusiosainen draamasarja perustuu Joseph Hellerin palkittuun, samannimiseen kirjaan. Golden Globe ja Oscar -palkittu George Clooney on sarjassa niin ohjaajana, näyttelijänä kuin tuottajana.

Clooneyn rinnalla nähdään Christopher Abbott (Girls), Kyle Chandler (The Wolf of Wall Street, Bloodline) ja Golden Globe -palkittu Hugh Laurie (House).

Catch-22 kertoo sotimiseen kyllästyneestä toisen maailmansodan hävittäjälentäjä John Yossarianista (Abbott), joka on raivoissaan siitä, että tuhannet tuntemattomat ihmiset haluavat hänet hengiltä.

Vihollissotilaat eivät kuitenkaan ole Yossarianin suurin ongelma, vaan pääasiallinen syypää hänen kurjuuteensa on oma armeija, joka nostaa jatkuvasti palveluksen täyttämiseksi vaadittavien lentojen määrää. Mikäli Yossarian yrittää vältellä armeijan hänelle antamia tehtäviä, hän rikkoo kieroa byrokraattista sääntöä, joka tunnetaan nimellä Catch-22.

Amerikkalaisittain pattitilannetta tarkoittavan catch-22:n mukaan oman henkensä puolesta pelkääminen todellisen vaaran edessä on rationaalista toimintaa, kuolemanvaarallisille lennoille osallistuminen omasta vapaasta tahdosta puolestaan hulluutta. Jos lentäjä pyytää päästä pois palveluksesta kuolemanpelkonsa vuoksi, hän on selvästi tervejärkinen eikä siksi voi saada vapautusta palveluksesta mielenvikaisuuteen vedoten.

C More -suoratoistopalvelussa jaksot katsottavissa maanantaisin noin klo 8.00. C More Series -kanavalla ensi-ilta 20.5. klo 23.20, seuraavat jaksot maanantaisin klo 22.00.

Katso Catch-22 -traileri alla: