Universal Pictures
16:10 - 03.05.2019 / elokuvat / Findance
Viaplay nyt: Jurassic World: Kaatunut valtakunta lisätty

Viaplay on lisännnyt kesäkuussa 2018 valkokankaille saapuneen Jurassic World: Kaatunut valtakunta -elokuva valikoimaansa.

J.A. Bayonan ohjaaman toimintaseikkailun tähtiä ovat mm. Chris Pratt ja Bryce Dallas Howard sekä Jeff Goldblum, joka palaa 90-luvun alkuperäiselokuvasta tuttuun Ian Malcolmin rooliin.

On kulunut neljä vuotta siitä, kun teemapuisto ja luksuslomakohde Jurassic World tuhoutui dinosaurusten päästyä valloilleen. Isla Nublar on hylätty ja hävityksestä selviytyneet dinosaurukset elävät villeinä viidakoissa.

Kun saaren uinuva tulivuori alkaa näyttää elonmerkkejä, Owen ja Claire aloittavat kampanjan, jonka tarkoituksena on pelastaa dinosaurukset uuden sukupuuton uhalta. Owen halua löytää Bluen, raptorilaumansa johtajan, joka on kadonnut saaren uumeniin. Claire taas on löytänyt kutsumuksensa näiden olentojen pelastamisesta. Kun retkikunta saapuu saarelle ja tulivuori alkaa sylkeä laavaa, paljastuu salaliitto, joka saattaa viedä koko planeettamme esihistorialliseen mittaluokkaan nousevan tuhon partaalle.

Katso suomeksi tekstitetty traileri alta: