Jukka Koskinen / MTV
12:10 - 25.04.2019 / tv-sarjat / Findance
Salatut elämät -hahmojen tähdittämä Rantabaari-sarja syksyllä - mukana Salkkareista tutut Johanna Puhakka ja Sofia Arasola

Suomen suosituin päivittäisdraama Salatut elämät saa kuuman ja kesäisen sisarsarjan kun uutuussarja Rantabaari alkaa syksyllä Subilla. Kolmesti viikossa parhaaseen katseluaikaan esitettävässä, Salatut elämät -tekijöiden uudessa draamasarjassa keskiössä ovat nuorten aikuisten kimurantit ihmissuhteet ja Helsingin kesä kaikkine houkutuksineen. Rantabaaria tähdittävät Salatut elämät -sarjasta tutuksi tulleet Alissa (Johanna Puhakka), Lola (Sofia Arasola) ja Pietari (Miikka Wallin) sekä iso joukko uusia näyttelijätuttavuuksia.

- Rantabaari on käsikirjoitettu Salattuja elämiä rohkeammaksi. Pääosassa ovat nuoret aikuiset, merenrannat, kesän hehku, rantabileet, irtosuhteet, rakastumiset, morkkikset, yötön yö ja meren lohdullinen välke. Rantabaarin tarinat ja henkilöt piirtävät kaupunkikesän, joka kipinöi kuin Melrose Placen kanssa petiin päätyvä Love Island, kuvailee Rantabaarin ja Salattujen elämien vastaava tuottaja Marko Äijö FremantleMedia Finlandilta.

- Salatut elämät pitää vahvasti paikkaansa Suomen katsotuimpana draamasarjana ja suosio vain kasvaa. Uusi Rantabaari-sarja on meiltä mittava draamasatsaus, jolla haluamme vastata 20-30-vuotiaiden katsojien kasvavaan kysyntään. Rantabaari tuo Salkkarit-universumiin täysin uuden ulottuvuuden ja mahdollistaa erittäin mielenkiintoiset tarinankuljetukset. Olen erittäin innoissani sarjan uusista lahjakkaista näyttelijöistä, joille vahvasti henkilövetoinen Rantabaari antaa paljon näyteltävää, MTV:n draamapäällikkö Jani Hartikainen kertoo.

Rantabaaria on kuvattu huhtikuun puolivälistä saakka Helsingissä. Kesällä on luvassa lisää kuvauksia Helsingin Taivallahdessa, jonka ympäristöön sarjan tapahtumat keskittyvät. Salatut elämät -sarjasta tuttujen Alissan, Lolan ja Pietarin lisäksi Rantabaarin henkilöhahmoina seikkailevat Anssi (Matti Leino), Perttu (Heikki Ranta), Suvi (Jaana Joensuu), Jartsa (Aino Sirje), Krista (Emilia Jansson), Ville (Jaakko Mölsä), Olivia (Sara Ritala), Milo (Eric Barco), Sauli (Heikki Slåen) ja Johannes (Tuukka Leppänen).