Paramount Pictures
11:10 - 24.04.2019 / elokuvat / Findance
Will Smith tähdittää toimintatrilleriä Gemini Man - suomitraileri julki

Will Smith tähdittää kaksoisroolissa toimintatrilleriä Gemini Man, jossa huippuluokan salamurhaaja Henry Brogan joutuu itse takaa-ajon kohteeksi. Hänen kintereillään on mystinen nuori agentti, jolla vaikuttaa olevan kyky ennustaa hänen jokainen liikkeensä.

Elokuvan on ohjannut Oscar-palkittu Ang Lee. Muissa rooleissa nähdään Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen ja Benedict Wong. Gemini Man saapuu elokuvateattereihin 11. lokakuuta 2019.

Ohjaaja Lee kertoo elokuvasta seuraavaa:

- Tätä tarinaa ei olisi voitu kertoa elokuvan keinoin vielä hetki sitten. Digitaalisen teknologian kehityksen ansiosta pääsemme nyt paitsi näkemään sekä nuoren että vanhan Will Smithin yhtä aikaa valkokankaalla, myös kokemaan tarinan entistä voimakkaammin. Minulla on ollut etuoikeus päästä kokeilemaan uuden digitaalisen elokuvakerronnan rajoja. Yhtä palkitsevaa on ollut päästä työskentelemään kahden Will Smithin kanssa. Toinen heistä on viehättävästi hioutunut, toinen riemukkaalla tavalla vilpitön. Mielestäni tässä roolissa Will Smith on parhaimmillaan, ja kun nämä kaksi hahmoa kohtaavat, lopputulos on maaginen. Myös työryhmän valtava panostus ja tekninen taituruus uuden estetiikan luomisen eteen, aina kuvausryhmästä lavastajiin, visuaalisiin efekteihin ja tekniseen tiimiin asti, oli inspiroivaa ja sydäntälämmittävää. Toivon todella, että tämä elokuva tarjoaa täysin uudenlaisen elokuvateatterielämyksen yleisölle ympäri maailman.

Katso Gemini Man -suomitraileri alta: