20th Century Fox
14:10 - 20.04.2019 / elokuvat / Findance
X-Men: Dark Phoenix Suomeen 7.6. - uusi traileri kehissä

Lähitulevaisuudessa X-Men-mutantit liittyvät Disneyn jättikaupan myötä Marvel-leffauniversumiin. 7. kesäkuuta Suomen valkokankaille saapuva X-Men: Dark Phoenix etenee kuitenkin vielä vanhoissa, tutuissa merkeissä.

X-Menit kohtaavat pelottavimman ja voimakkaimman vihollisensa omiensa joukosta, Jean Greyn. Jean on vähällä kuolla avaruudessa tapahtuvan pelastusoperaation aikana, kun hän saa osuman oudosta kosmisesta voimasta. Kun hän palaa kotiin, tapahtunut on tehnyt hänestä paljon aiempaa voimakkaamman – ja erittäin arvaamattoman.

Jean vapauttaa voimansa tavoilla, joita hän ei voi ymmärtää eikä pitää sisällään. Joutuessaan syöksykierteeseen ja loukatessaan rakastamiaan ihmisiä, Jean rikkoo siteen, joka pitää X-Menit yhdessä. Nyt, perheen hajotessa, heidän täytyy löytää keino yhdistyä uudelleen. Vain yhdessä he voivat pelastaa Jeanin sielun ja maapallon avaruusolioilta, jotka haluavat valjastaa tämän voiman ja hallita planeettaamme.

Jean Greyta esittää Game of Thrones -tähti Sophie Turner.

Elokuvan ohjaa Simon Kinberg ja aiemmista X-Men-leffoista tuttuihin rooleihin palaavat mm. James McAvoy, Michael Fassbender ja Jennifer Lawrence.

Alla uusi X-Men: Dark Phoenix -suomitraileri: