Ari Kärki
10:10 - 19.04.2019 / musiikki / Findance
Tältä HesaÄijä kuulostaa rock-yhtyeessä: Forte Silence - Unicorn

Ensimmäisen singlen No Self Control viime vuonna julkaissut rockbändi Forte Silence julkaisee uuden singlen Unicorn.

- Ulkomailta ollaan saatu yhteydenottoja Japania ja Amerikkaa myöden, sekä biisi on soinut ulkomaisissa medioissa. Nyt ollaan keskitytty uuden musiikin tekemiseen ja tämä toinen single Unicorn on näiden sessioiden tulosta. Ollaan bändinä enemmän kuin tyytyväisiä tähän ja tehdään tätä täydellä sydämellä rakkaudesta musiikkiin, kommentoi kitaristi Tuomas "Gary" Keskinen.

Bändin laulajana toimii Marios Kleovoulou, joka tunnetaan myös HesaÄijänä.

- Tää bändi on mulle super terapeuttine tapa käsitel asioit, joist o hankala puhuu. Huumeet ja niiden luoma illuusio paremmast paikast vei aikoinaa mun isän ja siks koin et tää aihe pitää käydä läpi. Huumeiden aikaansaama olotila voi tuntuu hetke hyvält mut loppujen lopuks vie sut vaa kauemmas kaikest todellisest. Huumeiden aikaansaama hetkelline hurmio o epätodellist, sitä ei oo olemas. Eikä oo yksisarvisiikaa, Marios kertoo Unicorn-biisin tarinaa

Forte Silence kertoo soittavansa hybrid rockia, joka yhdistelee rockin ja konemusiikin soundimaailmoja. Bändi suuntaa myös keikoille tänä vuonna ja keikat julkistetaan myöhemmin.

Kuuntele Unicorn Spotifyssa alla:

artikkelin avainsanat:
Forte Silence HesaÄijä