EPA / AOP
12:10 - 15.04.2019 / pelit / Findance
Xbox One -uutuudet viikolla 16 - mm. zombie-peli World War Z

Xbox One -pelikonsolille tulee julkaisuun tällä viikolla seuraavat videopelit:

16.4. Eternity: The Last Unicorn

Eternity: The Last Unicorn on muinaisnorjalaisten myyttien inspiroima täysiverinen toimintaroolipeli klassisilla pelimekaniikoilla. Peli tarjoaa pelaajille nostalgisien tunteen.

16.4. My Time at Portia

Aloita uusi elämä ihastuttavassa Portian kylässä! Palauta isän laiminlyöty työpaja aiempaan kuntoonsa täyttämällä toimeksiantoja, viljelemällä viljaa, kasvattamalla eläimiä ja ystävystymällä kylän erikoisten asukkaiden kanssa tässä viehättävässä maailmanlopun jälkeisessä maassa!

16.4. World of Warships: Legends

Aloita urasi laivastossa tyylillä hankkimalla tehokkaat Iwaki ja Arkansas sotalaivat!

16.4. Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster tuo ajattomat klassikot nykysukupolven faneille, niin vanhoille kuin uusille. Uppoudu Spiran maailmaan kahdessa klassikkopelissä, joissa riittää pelattavaa yhteensä yli 100 tunnin ajaksi.

16.4. World War Z

World War Z on sykkeen nostattava, jopa 4 pelaajaa tukeva 3. persoonan räiskintäpeli, joka sisältää satojen zombien parveja sekä nopeatempoista ja karmivan upeaa toimintaa.

17.4. Truberbrook

Trüberbrook on jännittävä mysteeri-, scifi- ja seikkailupeli. Lähde seikkailuntäyteiselle lomalle 1960-luvun maisemiin rinnakkaiseen universumiin!

17.4. Revenant Saga

Become a Revenant and find the truth beyond revenge in this gothic fantasy RPG with stunning 3D battles

17.4. Snooker 19

Tässä tähän mennessä ylivoimaisesti autenttisimmassa snooker-simulaatiossa on tv-tyylinen juonto ja kommentointi, realistinen fysiikka ja kehittynyt tekoäly.

18.4. God's Trigger

Surmaa vihollisia nopeasti ja tarkasti ylenpalttisessa veren ja räjähdysten näytöksessä. Pelaa yksin tai muiden kanssa, tee päätöksiä sekunnin murto-osassa, väistä luoteja ja käytä aseita sekä kykyjä ollaksesi kursailemattoman väkivaltainen.

Katso World War Z -pelivideo alta:

artikkelin avainsanat:
World War Z Xbox One