Veli-Rikhard Ojala
14:10 - 07.04.2019 / musiikki / Findance
Uusi Tuomas Kauhanen -single OK nyt kehissä

Tuomas Kauhanen julkaisee tänään uuden singlen OK.

Kappale on toinen julkaisu 10. toukokuuta ilmestyvältä EP:ltä Katastrofin sattuessa.

Artisti on tunnettu hyväntuulisesta ja tanssittavasta musiikista, mutta uudella biisillä kuullaan vakavampaa Tuomas Kauhasta.

- Mun musiikissa on aina heijastunut vahvasti tekohetken elämäntilanne ja mieliala. Mulla diagnosoitiin vaikea masennus jo teini-ikäisenä, ja vaikka väliin on mahtunut vuosia ilman isompia oireiluja, biisin kirjoitushetkellä masennus iski päälle kovempaa kuin ikinä. Mielenterveysongelmat ovat vieläkin jossain määrin tabu, ja niistä on vaikea puhua. On helpompi vaan sanoa ja esittää, että kaikki on ok. Musiikki on aina auttanut mua kestämään vaikeimpinakin hetkinä, ja mulle paras palkinto onkin, että mun musiikki voi tuoda jotain hyvää jonkun elämään. Aina ei ole pakko olla ok, ja se on ihan ok, Kauhanen tuumii.

Kauhanen julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2013, ja hänet tunnetaan erityisesti hiteistään Enkeli ja Pummilla Tallinnaan, jotka ovat striimanneet suoratoistopalveluissa platinaa sekä vuoden 2016 Leijonien virallisesta kisabiisistä Paita kattoon, joka on striimannut kultaa.

Kuuntele OK Spotifyssa alla:

artikkelin avainsanat:
Tuomas Kauhanen Universal Music