Tornio Distellery
09:10 - 05.04.2019 / viihde / Findance
Hillalonkero kauppoihin - Tornio Distellery on tuomassa myös uutta giniä markkinoille

Tornion Panimon alaisuudessa toimiva Tornio Distillery tuo markkinoille aidosta hillasta ja käsityöläisginistä tehdyn premium-lonkeron Hilla Cloudberry Longdrink.

Tornion tuotteissa Lappi on aina ollut vahvasti läsnä, joten Lapin kultamarja hilla oli premium-lonkeron ehdoton makuvaihtoehto.

– Lapin taika pulloon, luonnehtii Tornio Distilleryn toimitusjohtaja Kaj Kostiander lappilaisen käsityöläisginin ja sille pohjautuvan Hilla Cloudberry Longdrinkin kehitystyön lähtökohtia. Alusta saakka oli selvää, että gin tehdään Lapin yrteistä ja lonkeroon käy vain hilla, hän jatkaa.

Ginin julkaisu antaa odottaa itseään vielä hetken, mutta sille pohjautuva Hilla Cloudberry Longdrink saapui juuri kauppoihin.

– Halusin rakentaa upean ginimme pohjalle juoman, jossa yhdistyvät Lapin taika ja raikas marjaisuus. Kymmenien prototyyppien jälkeen syntyi täydellinen lopputulos ja se onnistuu ainoastaan aidolla hillamehulla, Kostiander kertoo tuotekehityksestä.

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!