Valve Corporation
17:10 - 03.04.2019 / pelit / Findance
Telia Esports Series -e-urheilusarjan joukkueet julki - seurataan Sub-kanavalla 26.4. alkaen

Huhtikuussa alkavassa Telia Esports Series -e-urheilusarjassa tällä kaudella pelaavat joukkueet on julkistettu.

Viime viikolla järjestettyihin karsintoihin osallistui miltei 200 joukkuetta, joista 13 pelasi tiensä kutsujoukkueiden seuraan itse sarjaan.

Telia Esports Seriesissä pelataan tällä kaudella kahta peliä, räiskintäpeli CS:GO:ta sekä mobiilipeli Arena of Valoria. CS:GO-sarjassa pelaavat kutsujoukkueet ENCE, SJ Gaming ja Helsingin IFK:n e-sports-joukkue Helsinki Reds sekä karsintojen kautta sarjaan tiensä pelanneet joukkueet KUURA, ajuri, sicilia, Menace ja yksi vielä nimeään miettivä joukkue.

CS:GO-sarjan pelejä voi seurata suorina lähetyksinä Subilta perjantaisin iltayhdeksältä 26. huhtikuuta alkaen.

Arena of Valor -mobiilipeliä sarjassa pelaa kahdeksan karsintojen kautta mukaan selvinnyttä joukkuetta, jotka ovat SJM, PRG, Team Jouppi, Viis Esports, YMCA eSports, SB, Mestarit ja PRG Blue. AoV-sarja alkaa 27.4. ja sen finaalit pelataan kesä-Assemblyssa.

- Karsinnat olivat kovatasoiset. On mahtavaa huomata, kuinka paljon kiinnostusta karsinnat herättivät, ja kuinka hyviä joukkueita Suomesta löytyy. Karsintojen kautta mukaan pääsi niin tuttuja kuin ihan uusiakin nimiä, kertoo Niklas Segercrantz Telia Finlandin esports-tiimistä.

- E-urheilu on ollut Suomessa viime vuosina huimassa nousussa. Varsinkin ENCE:n kansainvälinen menestys ja nousu kolmanneksi maailman ranking-listalla on saanut suomalaiset innostumaan ja seuraamaan e-urheilua. Tämä tukee hienosti visiotamme, jossa haluamme tehdä Suomesta esportsin kärkimaan, Segercrantz tuumii.