Mikke Pöyhönen
13:10 - 29.03.2019 / musiikki / Findance
Oku Luukkainen Findancen haastattelussa uudesta 7300 päivää -singlestä - mukana Danny, Erika Vikman ja HesaÄijä

Oku Luukkainen on julkaissut uuden singlen 7300 päivää.

Kappaleella vierailevat HesaÄijä sekä legendaarinen Danny ja hänen tyttöystävänsä Erika Vikman.

Findance tavoitti Oku Luukkaisen kommentoimaan uutta singleään.

- Biisi lähti rakentumaan jo kauan aikaa sitten ja alunperin oli ajatus, että siinä tarinassa ei ole naisnäkökulmaa, mutta sitten saatiin mahdollisuus, että Erika tulis kappaleelle. Erika on mahtava mimmi ja loistava laulaja, Oku kehuu ja mainitsee, että Erika voisi laulaa enemmänkin eurodancen puolella.

- Heitin sit ilmoille, että mitä, jos saatais myös Danny mukaan. Lähettiin viemään asiaa eteenpäin ja iso kiitos Arttu Wiskarille, joka Dannylle esitteli tän projektin ja sai hänet innostumaan asiasta. Tässähän oli sitten historiallinen biisi kyseessä, koska he eivät ole aiemmin esiintyneet samassa biisissä!

- Tää oli mun musiikkiuran isoin juttu, että saatiin legenda mukaan. Mahtava tyyppi ja valloittava persoona, Oku innostuu.

- Täähän on myös mun ja HesaÄijän ensimmäinen yhteinen kappale. HesaÄijää ei ole ihan tällaisessa yhteydessä aiemmin kuultu. Muahan lukuun ottamatta tässä kaikki muut näyttäytyy uudenlaisella alustalla.

Sanoituksista vastaa mm. Wiskarin kanssa yhteistyötä tehnyt Janne Rintala.

- Palloteltiin aiheita ja sieltä syntyi se ajatus rakkauslaulusta, johon on helppo samastua. Ensirakkauden kanssa usein erotaan helpommin, kun tulee opiskeluja, töitä tai toinen kumppani kuvioihin. Itellekin kävi ensirakkauden kanssa niin, että hän lähti Australiaan, Oku kertoo.

- YsäriBoin jälkeen haluttiin tehdä kappale, joka ei ole ole mitenkään humoristinen. Hyvä bailubiisi, mutta se myös herkistää. Biisin parissa saa hymyillä, mutta myös itkeä.

Kuuntele 7300 päivää Spotifyssa ja katso musiikkivideo YouTubessa alla:

artikkelin avainsanat:
Danny Erika Vikman HesaÄijä Oku Luukkainen