C More
14:10 - 18.03.2019 / tv-sarjat / Findance
C More -alkuperäissarja Sunnuntailounas jatkuu kesällä

C More -alkuperäissarja Sunnuntailounas jatkuu kesällä 2019.

Sarjan toisella tuotantokaudella perhelounaat jatkuvat Tauno-isän (Taneli Mäkelä) pöydän ääressä. Tauno on päättänyt löytää sielunkumppanin ja vaatii lastensa hyväksynnän.

Taavin (Santtu Karvonen) huoltajuuskiista jatkuu ja mies on valmis äärimmäisyyksiin, saadakseen tahtonsa läpi. Näyttelijäpoika Jani (Jarkko Niemi) saa kokea, miltä tuntuu olla vihattu julkkis ja sitten ei kukaan. Severi (Samuli Niittymäki) välttelee edelleen töitä, vaatii 10 000 euron kuukausipalkkaa ja onnistuu vihdoin työllistymään. Eevi (Elena Leeve) sanoutuu irti työstään ja päättää elää terveen itsekkäästi.

Kriitikoiden ja katsojien ylistämä, älykkääksi perhekomediasarjaksi tituleerattu Sunnuntailounas palkittiin Kultainen Venla -gaalassa parhaana komedia- ja sketsiohjelmana. Sarjan käsikirjoittaja-ohjaaja Atte Järvinen sai Venlan parhaasta käsikirjoituksesta.

- Jos ykköskaudella tuntui, että porukka on estynyttä, niin näin ei ole kakkoskaudella. Katsokaa, kun hevonen seisoo sosiaalitoimistossa, naurahtaa ohjaaja-käsikirjoittaja Atte Järvinen avatessaan 2. kauden juonta.