Rex Features / AOP
18:10 - 15.03.2019 / pelit / Findance
EA Sports NHL 19: Sebastian Aho valittu Young Guns -tähdistöjoukkueeseen

EA Sports NHL 19 -peli on julkaissut Hockey Ultimate Team (HUT) -tilassa nuorista tähdistä koostuvan Young Guns -tähdistöjoukkueen, johon suomalaisista pääsi Carolina Hurricanes -hyökkääjä Sebastian Aho.

Samalla Ahon kokonais-rating HUT:ssa on korotettu 96:een!

Young Guns -joukkue on koottu tätä kautta dominoineista alle 24-vuotiaista pelaajista. Se koostuu neljästä hyökkäysketjusta, kolmesta pakkiparista sekä aloittavasta ja varamaalivahdista.

Young Guns on ensimmäinen neljästä julkaistavasta kokoonpanosta. Neljän peräkkäisen viikon aikana julkaistaan uusi joukkue joka keskiviikko, kunnes 3. huhtikuuta paljastetaan viimeinen kokoonpano. Kun nämä viikoittaiset kokoonpanot julkaistaan, HUT-kaupassa on sarja paketteja, jotka ovat kyseisen viikon teeman mukaisia.

Viikottaisten, 20 pelaajasta koostuvien tähdistökokoonpanojen lisäksi paketteihin lisätään bonuksena viisi puolustavaa pelaajakorttia – joukossa myös suomalaiset Aleksander Barkov ja Miro Heiskanen!

Nämä ovat kahden suunnan pelaajia, jotka pystyvät dominoimaan kaukalon kummassakin päädyssä. Alla puolustavat Vuoden joukkueen pelaajakortit, jotka tulevat peliin ensimmäisellä viikolla nuorten pelaajien rinnalla:

- Aleksander Barkov, hyökkääjä
- Matthew Tkachuk, hyökkääjä
- Dylan Larkin, hyökkääjä
- Miro Heiskanen, puolustaja
- Aaron Ekblad, puolustaja