Arktinen Banaani
17:10 - 07.03.2019 / viihde / Findance
Yukicon 6.0 viikonloppuna Helsingissä - Clownfish Twister -suomimangan toinen osa julki

Uuden suomalaisen mangasarjan syksyllä 2018 aloittaneen Clownfish Twisterin toinen osa jatkaa Marun ja Renin välisen ystävyyden hämmästyttävää tarinaa. Aloitusosassa kaverukset olivat tavanneet taas parin vuoden erossaolon jälkeen. Vanhaan kouluunsa palanneessa Marussa oli kuitenkin tapahtunut aivan odottamattomia muutoksia; hänestä oli tullut tyttö!

Sukupuoli-identiteettiä tutkailevan sarjan toisessa osassa Marun salaisuus on vihdoin paljastunut, mutta pian näyttää siltä, ettei se ollut niin paha juttu kuin hän aluksi kuvitteli. Marun muuttumisen taustalta alkaa vähitellen selvitä lisää kummastuttavia asioita.

Mae Korvensivu (s. 1993) on itse ollut mangan suurkuluttaja yli kymmenen vuoden ajan. Lajityypin pariin hänet johti sen monipuolisuus. "Olipa elämäntilanne mikä tahansa, mangasta löytyy aina jokin sarja, jonka henkilöihin ja tarinaan on helppo samaistua" Korvensivu sanoo ja toivoo, että Clownfish Twister paitsi löytäisi tiensä lukijoiden ulottuville, voisi samalla kannustaa suomalaisia mangan taitajia.

Clownfish Twister -suomimangan toinen osa julkistetaan Helsingin Messukeskuksen Siivessä 9.-10.3.2019 järjestettävässä videopeli- ja anime-aiheisessa Yukicon-tapahtumassa. 208-sivuisen sarjakuvakirjan julkaisee Arktinen Banaani.