Fazer
10:10 - 13.02.2019 / viihde / Findance
Fazer Pure Ruby tulee taas myyntiin - "maailman harvinaisin suklaa"

Fazer on tuonut myyntiin uuden rajoitetun erän Fazer Pure Ruby -suklaata. Edellinen Ruby-suklaa myytiin loppuun kolmessa päivässä.

Harvinaisia Fazer Pure Ruby -suklaalevyjä on saatavilla vain Fazerin omista myyntipisteistä: Fazer Experience -vierailukeskuksesta, Fazer Café -kahviloista ja Fazer Candy Store -verkkokaupasta.

Maailman harvinaisimmaksi suklaaksi kutsuttu Ruby-suklaa on vuonna 2017 lanseerattu uusi suklaalaatu, joka perustuu erityisiin ruby-kaakaopapuihin ja ainutlaatuiseen valmistusmenetelmään. Ruby-suklaassa yhdistyvät tumman suklaan, maitosuklaan ja valkoisen suklaan ominaisuudet, mutta se on täysin oma suklaalajinsa.

Nyt valmistettava erä on 48 000 levyä eli suurempi kuin marraskuussa.

- Perustajamme Karl Fazer oli rohkea edelläkävijä, jolle maailma oli ideoiden ja inspiraation lähde. Olemmekin todella iloisia, että saimme tätä harvinaista raaka-ainetta käyttöömme lisää näin nopeasti. Fazer Pure Ruby on täydellinen suklaa, kun haluat osoittaa, että välität läheisistäsi, kertoo brand manager Helen Ojamäe Fazerilta.

Ruby-suklaan kehitystyö kesti yli kymmenen vuotta ja se on patentoitu keksintö. Suklaa tehdään Norsunluurannikolla, Brasiliassa ja Ecuadorissa kasvaneista, vastuullisesti tuotetuista kaakaopavuista.

- Ruby-suklaan erityispiirteet ovat peräisin erityisistä ruby-kaakaopavuista. Niistä tehty suklaa on luontaisesti vaaleanpunaista ja maistuu marjaisalta, mutta sitä ei ole värjätty eikä siihen ole lisätty makuaineita, kertoo Fazer Makeisten tuotekehitysjohtaja Tiina Karppinen.

artikkelin avainsanat:
Fazer Fazer Pure Ruby herkut suklaa