Fazer
15:10 - 26.01.2019 / viihde / Findance
Uusi Fazer Yosa Kaurapala on vegaaninen korvike juustolle ja leikkeleille

Kasvipohjaisten tuotteiden kysyntä jatkaa kasvuaan Suomessa ja maailmalla. Fazer Lifestyle Foods vastaa kuluttajakysyntään tuomalla markkinoille täysin uudenlaisen kauratuotteen: ruuanvalmistukseen ja sellaisenaan syötäväksi tarkoitettu Fazer Yosa Kaurapala on runsasproteiininen kaurainnovaatio, jolle on haettu patenttia.

- Olemme ylpeitä esitellessämme Fazer Yosa Kaurapalan suomalaisille kuluttajille. Tuotekehitysprojekti on ollut erittäin antoisa, ja sen johtotähtenä on ollut täysin uudenlaisen ruuanvalmistustuotteen tarjoaminen kasvipohjaisista ratkaisuista kiinnostuneelle kuluttajalle, kertoo Heli Anttila, toimitusketju- ja tuotekehitysjohtaja, Fazer Lifestyle Foods.

Fazer Yosa Kaurapala on uudenlainen kasvipohjainen ruuanvalmistustuote. Kaurapalaa voi käyttää juuston, tofun tai minkä tahansa proteiinituotteen tavoin monipuolisesti ruuanvalmistuksessa, esimerkiksi sellaisenaan kylmänä salaateissa tai kypsennettynä wokeissa tai uuniruuissa.

Kaurapala on nimensä mukaisesti pakattuna yhtenä palana, josta voi kuutioida sopivan kokoisia paloja tarpeen mukaan. Kaurapala sopii myös siivutettavaksi juustohöylällä ja käytettäväksi kuten juusto tai leikkele leivän päällä.

Kaurapalasta on kaksi makuvaihtoehtoa: Fazer Yosa Kaurapala Maustamaton ja Fazer Yosa Kaurapala Yrtit, jossa yrtteinä on käytetty mm. oreganoa ja basilikaa.

artikkelin avainsanat:
Fazer Fazer Yosa ruoka