PUBG Corporation
12:10 - 10.01.2019 / pelit / Findance
Elisa Viihde alkaa esittää PUBG-pelin suomalaista PSL-liigaa

Elisa Viihde kasvattaa e-urheilun lajivalikoimaansa tammikuusta alkaen kahdella uudella liigalla.

Ensin alkaa ECL (European Championship League), joka on EA Sportsin NHL-pelin Euroopan mestaruussarja. Sen pudotuspelit huipentuvat 1. maaliskuuta LanTrek-tapahtumassa Tampereella pelattavaan finaalisarjaan.

Toinen Elisa Viihteen uutuusliiga on PSL (PlayerUnknown´s Battlegrounds Suomiliiga), joka on PUBG-pelin ensimmäinen kotimainen huipputason liiga. Sen finaali kisataan 23. maaliskuuta yhteensä kahdeksan peliviikonlopun ja 40 pelierän kilpailusarjan päätteeksi.

- Elisa Viihde Sportin valikoimassa e-urheilun osuus kasvaa jatkuvasti perinteisten lajien rinnalla, kertoo Elisa Viihteen urheilu- ja maksu-TV-liiketoiminnasta vastaava Mika Lepistö.

- Yhä useammat e-urheilun ystävät katsovat pelejä palvelumme kautta, ja haluamme tuoda suosituille ja suomalaisia kiinnostaville e-urheiluliigoille paremmat katseluolosuhteet. Olemme erityisen iloisia uudesta tuotantostudiostamme, jonka ansiosta pelilähetysten tuotanto nousee ammattilaistasolle ja pääsemme hyödyntämään lähetyksissä jopa 4K-tekniikkaa, Lepistö jatkaa.

ECL-pelilähetykset alkoivat jo eilen ja PSL-liiga starttaa lauantaina 19. tammikuuta.

Lue myös: Suomalaiskoodari teki PUBG-mobiilisovelluksen BattleMentor - hehkutetaan virallisilla PlayerUnknown´s Battlegrounds -sivuilla.