Rex Features / AOP
21:10 - 08.01.2019 / pelit / Markku Leppilampi
Fortnite-striimaaja hyökkäsi Twitch-lähetyksessä raskaana olevan vaimonsa kimppuun - palvelu bannasi, mutta päästi sitten takaisin!

Screen Rantin mukaan [lähde] Twitch-suoratoistopalvelun moderoinnissa on ollut ongelmia.

Viimeisin kohua aiheuttanut tapaus sattui joulukuun alussa, kun Fortnitea suoratoistanut palvelun käyttäjä hyökkäsi raskaana olevan vaimonsa kimppuun.

26-vuotias MrDeadMoth-nimellä tunnettu suoratoistaja menetti malttinsa suorassa lähetyksessä. Katsojat näkivät tapauksen ja siitä on raportoidusti olemassa myös tallenne.

Jossain vaiheessa väkivalta siirtyi kuvan ulkopuolelle, jolloin katsojat kuulivat voimakkaan, iskevän äänen. Tämän jälkeen vaimo ja kaksi lasta alkoivat itkeä.

Suoratoistaja käytiin pidättämässä vielä samana iltana. Oikeuteen hän joutuu myöhemmin tässä kuussa.

Palvelua seuraavia on ihmetyttänyt, että suoratoistaja sai käyttöoikeutensa palveluun takaisin - jo alle kuukautta myöhemmin. Hänet nähtiin jopa jälleen suoratoistamassa väkivaltatapauksen jälkeen.

Tiettävästi raivostuneet käyttäjät valittivat asiasta Twitchille ja MrDeadMoth sai uudelleen käyttökiellon palveluun 4. tammikuuta. Nyt karkoitus on pysyvä.

Jotkut ovat nostaneet esille myös sellaisen epäkohdan, että he ovat saaneet pysyvän karkoituksen palvelusta paljon vähemmästä.

artikkelin avainsanat:
Fortnite rikos tech Twitch