Alamy / AOP
04:10 - 26.12.2018 / viihde / Markku Leppilampi
Mies onnistui valehtelemaan olevansa poliisi 12 vuoden ajan - huijaus alkoi vuonna 2006

Oddity Central kertoo [lähde] kiinalaisen miehen vähintäänkin oudosta huijauksesta.

41-vuotias Wang Feng onnistui huijaamaan olevansa poliisi peräti 12 vuoden ajan. Hänellä ei kuitenkaan ollut minkäänlaista koulutusta työhön.

Kaikki alkoi vuonna 2006, kun hänen veljensä tarvitsi velka-asiassa asianajajaa. Varmistaakseen lakimiehen sataprosenttisen panostuksen juttuun, Feng väitti hänelle olevansa poliisi.

Huijaus onnistui, joka sai Fengin jatkamaan. Feng osti itselleen univormun, käsiraudan ja poliisin tunnistekortin tulevia huijauksia varten.

Vuonna 2011 hän tapasi tulevan vaimonsa. Hänelle hän kertoi hurjia tarinoita poliisiurastaan. Naisen perhe alkoi kuitenkin epäilemään häntä. Mies sai kuitenkin vaimon uskomaan häntä omilla selityksillään, vaikkei edes häihin tullut ainuttakaan poliisia.

Mies jäi lopulta kiinni toisesta hämärätouhustaan. Hänellä oli heikosti menestyvä tulostusbisnes, johon hän lainasi rahaa. Hän ei kuitenkaan maksanut lainojaan koskaan takaisin ja oikea poliisi lopulta pidätti hänet.

Kun poliisi tutki miehen taloa, he löysivät sieltä univormuja, väärennettyjä tunnistekortteja ja muuta valepoliisina toimimiseen tarvittavaa tavaraa.

Mies kertoi syyksi valepoliisina toimimiseen turhamaisuutensa. Hän nautti kunnioituksesta, jota hän sai kaikilta, joten hän jatkoi valehtelemista kunnes se kävi mahdottomaksi.

artikkelin avainsanat:
hullut jutut rikos