EA Sports
12:20 - 07.12.2018 / pelit / Findance
Mitä ihmettä? NHL 19 mallinsi peliin JVG-räppärit - tältä Jare Brand ja VilleGalle näyttävät NHL Pro-A -pelimuodossa
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

EA Sports on luonut NHL 19 -peliin hahmot muusikkoduo JVG:stä.

JVG:n kaksikko siirtyy virtuaalimaailmaan perjantaina 7.12.2018 kello 12.00 julkistettavassa päivityksessä.

Jare Brandin ja Ville Gallen kasvot pelihahmoja varten on mallintanut Electronic Arts Vancouver, Helsingissä tätä tarkoitusta varten kuvatun materiaalin pohjalta.

Lätkäfaneina tunnetut muusikot ovat globaalisti esillä NHL Pro-AM -pelimuodossa, joka on toinen kahdesta täysin uudesta NHL 19 -pelissä esitellystä pelimuodosta. Jare Brand ja Ville Galle löytyvät pelistä myös vapaina agentteina, joten heidät voi lisätä omaan joukkueeseen esimerkiksi Franchise-pelimuodossa.

- Tosi siistiä päästä omalla hahmolla peliin mukaan ja ottaa mittaa kavereiden kanssa kaukalossa. Tuntuu uskomattomalta, kertoo Ville Galle.

JVG - NHL 19
EA Sports

- Hahmot ja pelipaidat näyttää niin aidoilta, että tuntuu aika erikoiselta olla tällä tavalla pelin sisällä. Kunnia päästä samaan kaukaloon legendojen ja nykyisten tähtien kanssa, lisää Jare Brand.

- Jare ja Ville ovat täysin ansaitusti monen urheilusta ja musiikista kiinnostuneen nuoren esikuvia. On hienoa tarjota faneille mahdollisuus pelata heidän kanssaan virtuaalisilla ulkojäillä sekä samalla kertoa JVG:n tarina täysin uudella tavalla – Jaren ja Villen musiikista ja elämästä tuttujen ammattikiekkoilijoiden kautta, kertoo EA SPORTSin Regional Marketing Manager Jason Nikkinen.

JVG - NHL 19
EA Sports

Pro-AM -pelimuodon JVG-haasteessa pelaaja ottaa paikkansa Jare Brandin ja Ville Gallen keskeltä, virtuaalisen JVG-ketjun sentterinä. Joukkueen maalivahtina toimii yhtyeen DJ Niko Karlsson. Haasteessa pelataan kolme 3vs3-peliä ulkojääympäristössä. Kaikki kolme vastustajaa selättävä pelaaja voittaa omalle World of Chel -pelimuodon hahmolleen virtuaalisen JVG x EA SPORTS x Adidas Hockey -pelipaidan.

Mestaruuden voittaakseen pelaajan täytyy finaalissa kellistää suomalainen All Star -kokoonpano, joka koostuu Florida Panthers -kapteeni Aleksander Barkovista, EA SPORTS NHL 19 -pelissä legendapelaajan roolissa mukana olevasta Teemu Selänteestä ja pelin kansikuvapelaajasta Patrik Laineesta. Kiekkoja koppailee viime kauden päätteeksi NHL:n parhaana maalivahtina palkittu Pekka Rinne.

artikkelin avainsanat:
EA Sports Jare Brand JVG NHL NHL 19 VilleGalle