Juha Mustonen
12:10 - 03.12.2018 / musiikki / Findance
Seinäjoen Vauhtiajot 2019 julkisti esiintyjiä: Vesala, Popeda, Kaija Koo...

Viime vuonna takaisin heinäkuulle siirtynyt Seinäjoen Vauhtiajot julkaisee ensimmäisiä esiintyjiään tulevalle kesälle. Nykymuotoisena 16. kertaa järjestettävä tapahtuma pidetään 18.-21. heinäkuuta. Päivät jakautuvat tuttuun tapaan; kolme iltaa kadulla ja kaksi päivää radalla.

Nyt julkaistaan iltatapahtuman osalta viisi artistia. Vauhtiajojen lavalla nähdään niin toivottuja vakioesiintyjiä kuin siellä harvemmin nähtyjä artisteja. Suomirockin legenda ja valtaisaa suosiota Vauhtiajoilla nauttiva Popeda on mukana jo kymmenettä kertaa. Kaija Koo sekä Michael Monroe ovat tottuneesti ottaneet yleisönsä ja saaneet yleisön mukaan fiilikseen, mistä Vauhtiajot tunnetaan. Keikkalavoille palaava Vesala (kuvassa), kuuluu ehdottomasti mukaan kesän ohjelmistoon tuomaan naisenergiaa. Vesala oli mukana PMMP:n kanssa jo ensimmäisillä Vauhtiajoilla 2004. Syksyllä uuden levyn julkaissut J. Karjalainen on saanut kansan sekaisin jo vuosien ajan ja on viimeinen tässä erässä julkistettava artisti.

Loput iltatapahtuman artisteista tullaan julkaisemaan kevään 2019 aikana, ensimmäiset heti alkuvuodesta.

- Tällä hetkellä tilanne on ohjelmiston kanssa oikein hyvä. Olemme pyrkineet kasaamaan monipuolisen kattauksen, joka sopii hyvin viime vuoden asettaman riman yläpuolelle juuri meidän kävijöille, kertoo promoottori Kalle Keskinen.

- Tapahtuma-alueen suhteen saatamme joutua tekemään muutoksia johtuen alueen remonteista, mutta iltatapahtuma-alue pysyy aikaisempien vuosien tapaan Kirkkokadulla. Tapahtuma-alue tullaan kuitenkin rakentamaan siten, että se ottaa huomioon yleisön viihtyvyyden, toimivuuden kuin palvelut, toteaa Keskinen.

Vauhtiajojen joululippujen myynti on myös käynnistynyt ja liput ovat myynnissä erikoishinnalla aina joulukuun loppuun saakka Lippupisteessä ja Tiketissä. Joululippuina ovat 3pv rock, 3pv guest-passi ja Gold VIP liput.

artikkelin avainsanat:
festivaalit Seinäjoen Vauhtiajot