Alamy / AOP
20:10 - 29.11.2018 / pelit / Findance
PlayStation Plus - joulukuun pelit julkistettu: PS4:lle kauhua, kaahailua ja tasohyppelyä

Joulukuussa PlayStation Plus -jäsenet pääsevät kaahaamaan äärimmäisessä Onrush-rallipelissä ja yrittävät selviytyä vedenalaisella tutkimusasemalla arvostetussa SOMA-kauhupelissä. PS4-pelaajavat saavat myös tasohyppelypelin Iconoclasts.

Räjähtävän energinen Onrush kuuluu hittistudio Codemastersin tuotantoon, johon lukeutuvat muun muassa Formula 1- ja Dirt-sarjan pelit. Onrushissa huomio kiinnittyy heti sen yliampuvaan toteutukseen. Pelaajat kisaavat valtavilla väylillä läpi rehevien metsien ja hylättyjen tehtaiden, ja kaahaavat ohi palavien avaruusaluksien Marsin kaltaisessa maisemassa. Lähes joka kulmalla odottaa valtaisia loikkia, ja peli kannustaa jatkuvasti ottamaan mahdollisimman monia riskejä.

Frictional Gamesin SOMA:ssa pelaaja herää meren pohjasta, keskeltä hylättyä ja pimeää tutkimusasemaa. Herätessä pelaajan muistikuvat aseman tapahtumista ovat hatarat, mutta yksi asia on varma: jotain on pahasti vialla. Ennen pitkää pelissä kiemurellaan pitkin tutkimusaseman labyrinttimaisia käytäviä, jossa joku tai ”jokin” voi yllättää milloin tahansa. Pelaaja ei kuitenkaan pysty puolustamaan itseään, jolloin ainoa vaihtoehto on paeta tai piiloutua.

Alla lista kaikista joulukuun PlayStation Plus -peleistä:

SOMA (PS4)
Onrush (PS4)

Steredenn (PS3)
Steins;Gate (PS3)

Iconoclasts (PS Vita + PS4)
Papers, Please (PS Vita)