Alamy / AOP
04:40 - 05.11.2018 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 45 - mm. suuren Hollywood-tähden uunituore leffa

Netflix-suoratoistopalvelun alkuperäisuutuuksista odotetuin lienee Hollywood-tähti Chris Pinen tähdittämä Outlaw King.

Lisäksi luvassa on runsaasti uutta katsottavaa lapsiperheille.

Alla viikon alkuperäisuutuudet:

5.11.

John Leguizamo's Latin History for Morons (standup)

John Leguizamo auttaa kiusattua poikaansa ja pistää pystyyn yhden miehen Broadway-spektaakkelin, jossa hän kertaa 3 000 vuoden verran latinohistorian ylä- ja alamäkiä.

9.11.

Beat Bugs (animaatiosarja - 3. tuotantokausi)

Viisi mukavaa mönkiäistä oppii tärkeitä asioita ympäröivästä maailmasta oman takapihansa suojissa, Beatlesin kappaleiden tahdissa.

Flow'n kuningatar (musikaalirikossarja - 1. tuotantokausi)

Lahjakas lauluntekijä joutui syyttömänä vankilaan 17 vuotta sitten. Nyt hän hakee rangaistusta miehille, jotka tappoivat hänen perheensä ja aiheuttivat hänen alamäkensä.

Medal of Honor: Sotasankarit (dokumenttisarja)

Dokudraamasarja kertoo inspiroivia tositarinoita sotilaista, joille myönnettiin kunniamitali rohkeudestaan palveluksessa.

Outlaw King (seikkailuelokuva)

Robert Bruce nousee 1300-luvulla Skotlannin valtaistuimelle ja johtaa rajua kapinaa maan itsenäisyyden puolesta valloittajamaa Englantia vastaan. Chris Pine tähdittää.

Spirit - Vapauden kutsu (animaatiosarja - 7. tuotantokausi)

Reipas kaupunkilaistyttö Lucky muodostaa vahvan siteen Spirit-nimiseen villihevoseen ja seikkailee ystäviensä Prun ja Abigailin kanssa.

Super Drags (animaatiosarja - 1. tuotantokausi)

Kolme tavaratalossa työskentelevää homoa elää kaksoiselämää supersankari-drag-kuningattarina, jotka taistelevat pahaa kuningatarta ja konservatiivipoliitikkoa vastaan.

Nalle-etsivät (animaatiosarja - 2. tuotantokausi)

Sisarukset Toby ja Teri auttavat pulassa olevia eläinystäviään ja selvittävät mysteerejä omalla takapihallaan seuraamalla johtolankoja ja keräämällä faktoja.

Westside (reality-sarja - 1. tuotantokausi)

Syväluotaava tositelevisiosarja seuraa yhdeksän nuoren muusikon uran alkutaivalta – luomisen tuskaa ja riemua –Hollywood-show'n valmistelujen yhteydessä.

artikkelin avainsanat:
Chris Pine Netflix