ITV
09:44 - 16.10.2018 / viihde / Findance
Tänään kirjakaupoissa: Rimakauhua ja rakkautta sai oman kirjan

Mitä Adamille, Jennylle, Petelle, Karenille ja Davidille tapahtui sen jälkeen kun Rachel oli kuollut?

Uutuuskirja Rimakauhua ja rakkautta – Elämä jatkuu täydentää supersuositun tv-sarjan tapahtumia kertomalla päähenkilöiden elämästä Rachelin kuolemaa seuranneena vuonna eli viidennen ja kuudennen tuotantokauden välissä. Brittikirjailija Carmel Harrington on kirjoittanut menestysteoksen yhteistyössä tv-sarjan tekijätiimin kanssa.

Rachelin äkillinen kuolema sai heidät kaikki surusta sekaisin. Adamilla ei ole aikaa surra, sillä hänen on jaksettava heidän pienen poikavauvansa tähden. Enää ei ole muita kuin he kaksi, vai onko sittenkin?

Jenny tietää, että Pete on hänelle se ainoa oikea, joten palaaminen yhteen on täydellinen ratkaisu. Jenny tosin on viimeisillään raskaana, eikä vauvan isä ole Pete. Pääsevätkö he vanhojen kaunojen yli?

Karenin ja Davidin avioero sujuu sopuisasti — ainakin siihen saakka kunnes David aloittaa suhteen asianajajansa kanssa. Arki kolmen pienen lapsen kanssa vaatii tasapainoilua, eikä se onnistu yksin keneltäkään.

Tänään kauppoihin Suomessa saapuva kirja on alkuperäisnimeltään Cold Feet Lost Years ja sen on suomentanut Marja Helanen.