Rex Features / AOP
04:40 - 15.10.2018 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 42 - huippusarjat jatkuvat

Netflix lisää taas alkaneella viikolla tukevan setin alkuperäisuutuuksia.

Mielenkiintoisimmat uutuudet lienevät kuitenkin vanhoja tuttuja: sekä Daredevil että Making a Murderer saavat nimittäin uudet tuotantokaudet.

Alla koko lista:

15.10.

The Seven Deadly Sins (animesarja - 3. tuotantokausi)

Hirmuhallitsijat ottavat kuningaskunnan valtaansa, mutta syrjäytetty prinsessa haluaa ottaa valtakunnan takaisin pahan ritarijoukon avustuksella.

16.10.

Ron White: If You Quit Listening, I'll Shut Up (standup)

Säännöt heitetään romukoppaan, kun Ron "Pottusalaatti" White astuu lavalle. Hän tarjoilee uudessa stand up -spesiaalissaan rohkeaa ja ronskia huumoria.

19.10.

Kysy lääkäriltä (dokumenttisarja - 1. tuotantokausi)

Kolme lääkäriä jakaa asiantuntijaneuvoja niin allergioista, laihduttamisesta kuin nukkumisestakin sekä murtaa lääketieteen myyttejä ja testaa uusimpia hoitokeinoja.

Best.Worst.Weekend.Ever.: Limited Series (lastensarja - 1. tuotantokausi)

Best. Worst. Weekend. Ever. kertoo neljästä ystävyksestä, jotka yrittävät ottaa kaiken irti viimeisestä viikonlopusta ennen lukion alkamista. Kaupungissa järjestetään sarjakuvamessut, ja kaverukset tekevät kaikkensa saadakseen osansa sen ihmeistä. Villit bileet, kadonnut koira ja tuhottu talo asettavat kuitenkin heidän ystävyytensä kovalle koetukselle.

Derren Brown: Sacrifice (spesiaali)

Illusionisti Derren Brown suorittaa psykologisen kokeen, jossa hän yrittää manipuloida tavallisen ihmisen heittäytymään luodin eteen ventovieraan pelastamiseksi.

Outoja kokemuksia (kauhu/dokumenttisarja)

Oikeat ihmiset kertovat ystävilleen ja sukulaisilleen menneisyytensä karmivia tositarinoita, jotka esitetään hyytävinä dramatisointeina.

Hip-Hop Evolution (dokumenttisarja - 2. tuotantokausi)

Merkittävät MC:t, DJ:t ja levymogulit kertovat dokumenttisarjan haastatteluissa hiphopin dynaamisesta kehityksestä 70-luvulta 90-luvulle.

Illang: The Wolf Brigade (toiminta/scifi-elokuva)

Eliittipoliisiryhmä Illang taistelee Koreoiden yhdistämistä vastustavia terroristeja vastaan vuonna 2029, mutta lähistöllä voi vaania toinenkin vihollinen.

Larva: Saariseikkailu (animaatiosarja - 1. tuotantokausi)¨

Hupsu toukkakaksikko haaksirikkoutuu trooppiselle saarelle. He löytävät posketonta komiikkaa ihan kaikesta, niin ruoan etsimisestä kuin uusien eläinystävien tapaamisesta.

Making a Murderer (dokumenttisarja - 2. tuotantokausi)

Kymmenen vuoden kuvaukset vaatinut tosielämän trilleri kertoo DNA:n avulla vapautetusta epäillystä, joka tutkii poliisin korruptiota ja joutuu uudelleen tutkintaan.

Marvel's Daredevil (supersankarisarja - 3. tuotantokausi)

Nuorena sokeutunut Matt Murdock taistelee vääryyttä vastaan päivisin lakimiehenä ja öisin supersankari Daredevilina New Yorkissa.

The Night Comes For Us (toimintaelokuva)

Triadin huipputappaja teurastaa kasapäin porukkaa, mutta jättää yhden tytön henkiin ja saa siitä hyvästä peräänsä liudan murhanhimoisia gangstereita

Wanderlust (komediasarja - 1. tuotantokausi)

Terapeutti ja hänen miehensä eivät onnistu elvyttämään vuosien avioliiton kuihduttamaa seksielämäänsä, joten he alkavat tapailla muita.

21.10.

Robozuna (lastenohjelma - 1. tuotantokausi)

Poika ja hänen kotitekoinen robottinsa osallistuvat universumin rankimpaan kilpailuun ja yrittävät vapauttaa alistetun kotinsa pahan imperiumin vallasta.

Netflix lisäsi juuri 24 leffaa - katso lista täällä.

artikkelin avainsanat:
Netflix