Alamy / AOP
05:40 - 02.10.2018 / tv-sarjat / Findance
C More Suomi - uudet sarjat - lokakuu

C More -suoratoistopalvelu aloittaa lokakuussa viisi uutta sarjaa.

Sarjojen joukossa on mm. Elisa Viihde -alkuperäissarja Kolmistaan. Katso sarjan traileri artikkelin alla.

Alla uudet C More -sarjat lokakuussa:

1.10. About a Boy, kaudet 1-2

Amerikkalainen draamakomediasarja Nick Hornbyn menestysromaanin pohjalta. Työtön poikamies Will elää huoletonta elämää vanhan hittibiisin tuomien tulojen avulla. Odottamaton ystävyys syntyy, kun hän rekrytoi naapurin pojan projektiin naisten huomion saamiseksi.
Pääosissa: David Walton, Benjamin Stockham, Minnie Driver, Al Madrigal. USA 2015.

3.10. Rikostutkija Bergman (Sthlm Rekviem)

Fredrika Bergman aloittaa työt siviilitutkijana Tukholman poliisissa. Hänet palkataan erikoistutkimuksista vastaavaan yksikköön, mutta uusien kollegoiden vastaanotto on kaikkea muuta kuin lämmin. Fredrikan erilainen tausta ja poikkekselliset taidot auttavat yksikköä kuitenkin ratkaisemaan tapauksen kuin tapauksen kerta toisensa jälkeen. Sarja perustuu Kristina Ohlssonin menestysdekkareihin.
Ohjaaja: Karin Fahlén, Lisa Ohlin. Pääosissa: Liv Mjönes, Jonas Karlsson, Alexej Manvelov. Ruotsi 2018.

13.10. The Cry

The Cry on pysäyttävä psykologinen draamatrilleri, jossa nuoret vanhemmat Joanna ja Alistair matkustavat Skotlannista Australiaan taistelemaan Alistairin tyttären Chloen huoltajuudesta. Perillä tapahtuu kuitenkin hirvittävä käänne: pariskunnan vauva Noah katoaa jäljettömiin. Tragedia ja sen tuoma mediamylly muuttaa parin elämän lopullisesti, asettaen niin heidän avioliittonsa kuin mielenterveytensä suurimpaan testiin. Emotionaalisesti latautunut sarja perustuu Helen FitzGeraldin samannimiseen menestysromaaniin.
Ohjaaja: Glendyn Ivin. Pääosissa: Jenna Coleman, Ewen Leslie, Asher Keddie, Stella Gonet. Australia/UK 2018.

14.10. Kolmistaan

Kotimainen komediasarja kertoo kolmesta kolmekymppisistä kaveruksesta Vilmasta, hänen poikaystävästään Sevestä sekä heidän homoseksuaalista ystävästään Markuksesta. Porukalla he bilettävät ahkerasti ja asuvat yhdessä Helsingissä. Eräs bileilta lähtee lapasesta ja kolmikko päätyy yhdessä sänkyyn. Pari viikkoa myöhemmin raskaustesti paljastaa Vilman tulleen raskaaksi jommallekummalle miehistä. Kolmikko ei halua ajautua elämässä erilleen, joten he ratkaisevat kiperän tilanteen jatkamalla yhteiseloa ja päättämällä kasvattaa lapsi yhdessä.
Ohjaaja: Samuli Valkama. Pääosissa: Pamela Tola, Lauri Tilkanen, Eero Ritala. Suomi 2017.

21.10. Get a Room with Carson & Thom

Sillä silmällä -realitysarjasta (Queer Eye for the Straight Guy) tuttu Carson Kressley on taas täällä, ja nyt hän haluaa taistella laajalti amerikkalaisiin koteihin levinnyttä geneerisyyttä vastaan. Carsoniin on iskenyt sisustuskuume ja hän haluaa päästä sisustusarkkitehtiystävänsä Thom Filician opastukseen. Kaksikko ryhtyy yhteistyöhön ja jokaisessa jaksossa nähdään kahden eri tilan muodonmuutokset. Yhdistämällä Carsonin tyylitaju ja suorasukaisuus sekä Thomin sisustusäly ja ystävällisyys, saadaan aikaan häikäiseviä mutta kohtuuhintaisia sisustustoteutuksia. Kumppanuksilla on selkeä visio: Make America chic again! Get a Room with Carson & Thom on osa C Moren suurta hayu-realitypakettia.

Katso myös C Moren lokakuun tulevat elokuvat listalla täällä.

artikkelin avainsanat:
C More Kolmistaan