Alamy / AOP
04:45 - 14.09.2018 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - uutuudet tänään - tavallista tuhdimpi setti tavaraa

Netflix tarjoaa tänään todella paljon uutta alkuperäismateriaalia!

Luvassa on mm. uudet tuotantokaudet suosituista sarjoista American Vandal ja BoJack Horseman.

Alla koko lista:

American Vandal (mokumenttisarja - 2. tuotantokausi)

Tositarinaan perustuvien rikossarjojen satiirissa koulu joutuu tihutyön uhriksi. Pääepäilty puolustaa syyttömyyttään ja saa liittolaisekseen elokuvantekijän.

Bleach (scifi-toimintaelokuva)

Lukiolaispoika Ichigosta tulee sielujen noutaja, eikä hän viihdy noutajan roolissa. Siitä hän ei kuitenkaan pääse eroon suorittamatta velvollisuuksiaan.

Boca Juniors: Meidän kesken (dokumenttisarja - 1. tuotantokausi)

Menestyksekkään Boca Juniors -jalkapallojoukkueen pelaajat, fanit ja työntekijät tarjoavat kattavan katsauksen legendaarisen argentiinalaisseuran kulissien taakse.

BoJack Horseman (aikuisille suunnattu animaatiosarja - 5. tuotantokausi)

Mestarimekaanikot: Ruosteesta rikkauksiin (dokumenttisarja - 1. tuotantokausi)

Gotham Garagen värikäs jengi rukkaa monenkirjavan joukon autoja uuteen uskoon ja etenee vaihtoautokaupoilla kohti unelmaakaaraa, josta saa kunnon potin.

Ingobernable (rikossarja - 2. tuotantokausi)

Meksikon ensimmäiseltä naiselta ei mene helposti sormi suuhun. Mutta hänen sisunsa joutuu tulikokeeseen, kun hän menettää luottamuksen aviomieheensä.

Last Hope (anime 1. osa)

Nero tiedemies Leon Lau aiheutti ihmiskunnan melkein täydellisen tuhon seitsemän vuotta sitten ja yrittää nyt korjata vahingossa luomaansa ekologista katastrofia.

Norm Macdonald Has a Show (talkshow)

Koomikko Norm MacDonald käy rentoja keskusteluja julkkisystäviensä kanssa. Hilpeästä vakavaan -asteikolla liikkuvat juttutuokiot saavat välillä yllättäviäkin käänteitä.

Super Monsters: Monsterijuhlat (lastenmusiikki)

Laula ja tanssi vauhdikkaiden musiikkivideoiden tahdissa. Mukana monsteriystävät Katya, Lobo, Zoe, Drac, Cleo ja Frankie!

The Angel (brittiläinen trillerielokuva)

Egypti valmistautuu sotaan. Ashraf Marwan, korkean tason viranomainen, ottaa yhteyttä Israeliin ja sukeltaa kansainvälisen vakoilun hämärään maailmaan.

Lohikäärmeprinssi (animaatiosarja - 1. tuotantokausi)

Kaksi ihmisprinssiä ystävystyy odottamatta salamurhaajahaltijan kanssa. Yksissä tuumin kolmikko yrittää tuoda rauhan sodan keskelle.

The Land of Steady Habits (komediaelokuva)

Anders haluaa etsiä onnea ja jättää vaimonsa ja työnsä. Miehen pyrkimyksistä muodostuu kömpelö ja sydäntäsärkevä yritys kasata pirstoutuneen elämän palaset.

Maailman erikoisimmat kodit (dokumenttisarja - 2. tuotantokausi)

Palkittu arkkitehti Piers Taylor ja kiinteistöihin perehtynyt näyttelijä Caroline Quentin tutustuvat upean epätavallisiin koteihin eri puolilla maailmaa.

Netflix lisäsi juuri 35 elokuvaa, katso lista täällä.

artikkelin avainsanat:
American Vandal BoJack Horseman Netflix