Antti Tuisku
11:37 - 10.09.2018 / viihde / Findance
Antti Tuisku mukana Huawei Nova 3 -kampanjassa - kaksi onnekasta saa ikimuistoisen päivän suosikkipopparin kanssa

Huawei ja uuden Huawei Nova 3 -kampanjan tähti Antti Tuisku järjestävät kilpailun, jossa kaksi onnekasta pääsee viettämään ikimuistoisen päivän Tuiskun kanssa.

Kilpailuun voi osallistua julkaisemalla sosiaalisessa mediassa videon tai tekstin siitä, kuka tai mikä saa sinut loistamaan.

- Huawein mottona on Make it Possible eli antaa mahdollisuuksia ihmisille toteuttaa itseään. Huawei Nova 3 on varustettu teknisillä ominaisuuksilla, joiden avulla jokainen voi loistaa kuin tähti – oli kyse laadukkaiden kuvien tai videoiden ottamisesta, pelaamisesta tai aktiivisesta yhteydenpidosta, toteaa Huawei kuluttajaliiketoimintayksikön markkinointi- ja viestintäjohtaja Sofia Lehtimäki

- Antti Tuisku inspiroi monia, mikä näkyy kampanjasta saamassamme positiivisessa palautteessa. Meillä on suuri ilo tarjota kahdelle onnekkaalle mahdollisuus viettää oma elämyksensä Antin kanssa.

- Jokaisella meillä on ihmisiä tai asioita, jotka saavat meidät loistamaan. Huawein Loista kuin tähti -kampanjaan liittyy myös laajempi teema. Artistiin on helppo yhdistää tähteys, mutta samaan aikaan monet muut omasta jutusta syttyvät ihmiset loistavat tähden lailla, oli kyse sitten urasta, ihmissuhteista tai vaikkapa urheilusta, sanoo Antti Tuisku.

- Odotan mielenkiinnolla, että pääsen näkemään ja kuulemaan, mikä sytyttää suomalaiset ja kenet saan seuraani viettämään upeita hetkiä kanssani.

Kilpailuun voi osallistua julkaisemalla sosiaalisessa mediassa video tai teksti aiheesta ”Mikä tai kuka saa sinut loistamaan kuin tähti” ja tägäämällä video tai teksti #huaweisuomi. Antti valitsee kilpailuosallistumisista suosikkinsa. Kilpailu on voimassa 7.10.2018 asti.

artikkelin avainsanat:
Antti Tuisku Huawei