Lucasfilm
07:17 - 08.09.2018 / musiikki / Findance
Tänään Helsingissä - Star Wars: A New Hope -konsertti

Viime vuonna 40 vuotta täyttänyt Star Wars -elokuvasarjan ensimmäinen ja samalla koko maailmankuulun menestystarinan aloittanut A New Hope (Episode IV) kokoaa tänään Tähtien sodan ja John Williamsin elokuvamusiikin fanit ainutlaatuiseen elokuvailtaan Hartwall Areenalle.

Star Wars: A New Hope In Concert on kiertänyt ympäri maailmaa vuodesta 2009 juhlistaen yhtä elokuvahistorian merkittävimpää tarinaa.

Elokuvasäveltäjä John Williams voitti vuonna 1977 elokuvan ilmestyessä Oscar-palkinnon vuoden parhaasta alkuperäismusiikista. Williamsin rakkaus Star Wars -elokuvasarjaa kohtaan on jatkunut läpi vuosien, ja hänen musiikkiaan kuullaan lisäksi kahdeksassa, Star Wars -elokuvassa, joista myös The Empire Strikes Back (1980), Return of the Jedi (1983), Star Wars: The Force Awakens (2015) ja viimeisin Star Wars: The Last Jedi (2017) ovat tuoneet hänelle Oscar-ehdokkuudet.

Star Wars: A New Hope In Concert -tapahtumaan on saatavilla vielä lippuja (alkaen 30,00€), ja niitä voi ostaa ennakkoon Ticketmasterin sivuilta. Myös illallisen sisältäviä VIP-paketteja on vielä saatavilla.

Star Wars: A New Hope In Concert
Vantaan viihdeorkesteri johtajanaan Nick Davies
Hartwall Areena, Helsinki
Ovet aukeavat: 18.30
Star Wars: A New Hope alkaa: 19.30
Konsertin kesto on väliaikoineen noin 2,5 tuntia

artikkelin avainsanat:
John Williams scifi / fantasy Star Wars