Tero Ahonen
08:23 - 31.08.2018 / musiikki / Findance
Olavi Uusivirta vierailee uudella Yona-singlellä Sä teit tän laulun
Tykkäätkö ysärimusasta? Meillä olis aivan huikea Spotify-soittolista sulle - tallenna täältä

Yona on julkaissut uuden singlen Sä teit tän laulun.

Tunnelmallinen kappale on duetto yhdessä Olavi Uusivirran kanssa. Kyseessä on toinen single Yonan tulevalta albumilta 7, joka ilmestyy 21. syyskuuta.

- Aina jos joku sanoo mulle et ’mä en osaa mitään’, mut valtaa hämmennys ja tosi suuri tarve kertoa, miten väärässä hän on. Jokainen ihminen luo tätä todellisuutta olemassaolollaan, jokainen osaa elää, eikä meidän muuta tarviikkaan osata. Ilman mun faneja, ystävii ja kollegoita mä en olis ikinä ees kirjoittanut mun biisejä, joten eikö silloin tavallaan neki oo kirjoittanu mun biisit? Eli sä teit tän laulun, jonka sain kunnian laulaa upeen Olavin kaa, Yona kertoo.

Yona on vastannut uuden albuminsa taiteellisesta tuotannosta lähes kokonaan itse. Levynteossa on ollut vahvasti mukana myös Johanna Kustannuksen tuotantopäällikkö Mikko "Pyhimys" Kuoppala.

Laulaja-lauluntekijä on edellisillä albumeillaan leikitellyt eri genreillä rohkeasti ja tehnyt monipuolista pop-musiikkia. Syyskuussa julkaistava studioalbumi 7 on nimensä mukaisesti Yonan seitsemäs albumi, ja laulaja-lauluntekijä on hakenut levylle jälleen uutta ilmaisua.

- Oon valmistellu tätä seuraavaa albumikokonaisuutta vähän enemmän ajan kanssa kuin aikaisempia. Oon halunnu antaa ittelleni aikaa selvittää mitä haluan sanoa, miksi ja erityisesti miten haluan toteuttaa nää biisit. On ihanaa, että saan elää niin vahvasti elämää musiikin parissa. Laulaminen ja laulunkirjoittaminen on mulle tapa elää ja olla, toivottavasti rikastutan sillä myös muitten elämää.

Virallisia levynjulkaisujuhlia vietetään Helsingin Korjaamolla lauantaina 20. lokakuuta.

Kuuntele Spotifyssa alla:

artikkelin avainsanat:
Olavi Uusivirta Yona