Viaplay
14:01 - 30.08.2018 / tv-sarjat / Findance
Viaplay-alkuperäissarja saa jatkoa

Viaplay-suoratoistopalvelun katsotuimpiin lukeutuva alkuperäissarja ALEX saa jatkoa.

Sarjan toisen kauden kuvaukset pyörähtävät käyntiin Göteborgissa syyskuun puolivälissä, ja toinen kausi saa ensi-iltansa vuoden 2019 aikana.

Sarjan pääosassa jatkaa Rahalla saa -elokuvista tunnetuksi tullut ja Tom Cruisen kanssa palkitussa Edge of Tomorrow -elokuvassa näytellyt Dragomir ”Gago” Mrsic. Naispääosaa, Alexin partneria näyttelee niin ikään ykköskaudella nähty Rakel Wärmländer, ja Alexin vaimoa Anja Lundqvist (Gåsmamman, Modus).

Mrsicin ja elokuvatuottaja Mikael Crossin alkuperäisideaan perustuva ALEX on hiuksia nostattava jännitysdraama, jossa on vahvoja ja ristiriitaisia hahmoja.

Sarjan ensimmäisellä kaudella katsojat saivat tutustua kovapintaiseen, korruptoituneeseen poliisiin, joka päättää kunnostautua. Pian Alex huomasi hänen ja koko hänen perheensä hengen olevan uhattuina, kun entiset ”yhteistyökumppanit” eivät halunneet päästää hänestä otettaan.

Sarjan toisella kauden käsikirjoituksesta vastaa Frans Wiklund, ja ohjaajana jatkaa Alain Darborg. Sarjan tuottavat SF Studios, Film i Väst ja Nevision.