Alamy / AOP
09:04 - 30.08.2018 / pelit / Findance
PlayStation Plus syyskuussa: God of War III Remastered ja Destiny 2 PS4

PlayStation Plus -jäsenet saavat pelattavakseen syyskuussa kaksi todellista huippupeliä PS4-pelaajille: God of War III Remastered ja Destiny 2.

God of War III Remastered on paranneltu versio alkuperäisestä toimintapelistä, joka ilmestyi PlayStation 3 -konsolille vuonna 2010. Peli kertoo viimeisen kappaleen päähenkilö Kratoksen myyttisestä seikkailusta ennen tämän matkaa Midgardiin, joka nähtiin aiemmin tänä vuonna ilmestyneessä pelisarjan uusimmassa osassa.

Pelissä pääsee astumaan Kratoksen saappaisiin tämän ollessa vihaisimmillaan ja hyökkäämään titaanien rinnalla kohti Olymposvuorella odottavia jumalia. Kuten edeltäjänsä, God of War III keskittyy sulavaan hack’n’slash -taisteluun, jossa Kratos käyttää kuolettavia teriään kostoretkellään kohtaamiinsa vihollisiin. Pelin edetessä pelaaja saa vastaansa mitä erilaisimpia olentoja, mutta erityishuomion saavat usein pomotaistelut, joiden monipuolisuus ja mittakaava ovat omaa luokkaansa.

God of War III Remastered on ladattavissa PlayStation Plus -jäsenille 4.9. alkaen.

Bungien sci-fi-räiskintä Destiny 2 jatkuu siitä mihin edellinen osa jäi, mutta tarjoaa myös pelisarjaa aiemmin tuntemattomille pelaajille mahdollisuuden hypätä kyytiin vaivattomasti. Kuten edeltäjänsä, Destiny 2 sisältää suuren ja kauniin avoimen peliympäristön, jossa pelaaja pääsee raivaamaan tietään muukalaisjoukkojen läpi, kartuttamaan kokemuspisteitä ja etsimään harvinaisia esineitä. Tarjolla on valtava valikoima erilaisia aseita ja varusteita sekä yksilöllisiä hahmoluokkia, kuten Hunter, Warlock ja Titan.

Jos co-op-pelaaminen ei tarjoa riittävästi haastetta, niin toisista pelaajista pääsee ottamaan mittaa myös Crucible-taisteluareenalla. PvP-tyyppisestä ottelusta löytyy useita erilaisia pelitiloja. Lisää pelattavaa tarjoavat lisäksi laajennusosat, kuten Destiny 2: Curse of Osiris ja Warmind, sekä pian ilmestyvä Forsaken-lisäosa, joka tuo pelaajan käyttöön uusia aseita, varusteita, raideja ja täysin uuden PvE/PvP-pelitilan nimeltä Gambit.

Destiny 2 on jo ladattavissa PlayStation Plus -jäsenille.

Lisäksi tarjolle tulevat:

Knowledge is Power (PS Plus Bonus – PlayLink)
Here They Lie (PS Plus Bonus – PS VR compatible)
Another World – 20th Anniversary Edition (PS3 + PS4/PS Vita)
QUBE Director’s Cut (PS3 + PS4)
Foul Play (PS Vita + PS4)
Sparkle 2 (PS Vita)