Samsung
05:22 - 29.08.2018 / tv-sarjat / Findance
Samsung Q8D -televisio lupaa syviä mustantasoja ja sulavaa peligrafiikkaa

Samsungin keväällä 2018 esitelty QLED-mallisto saa jatkoa uudesta Q8D-televisiosta.

Q8D on varustettu Direct Full Array -taustavalotekniikalla ja Ultra Black Elite -kuvanparannustekniikalla, jotka varmistavat syvät mustantasot.

Lisäksi tekniikka takaa tehokkaan valovoiman ja täsmällisesti toistuvat, elävät värit. Näiden ominaisuuksien luvataan tekevän televisiosta ihanteellisen näyttölaitteen yksityiskohtaista peligrafiikkaa varten.

Q8D tukee myös AMD:n FreeSync-tekniikkaa, joka tarjoaa saumattoman ja sulavan pelikokemuksen 4K-tarkkuudella. Se synkronoi virkistystaajuuden televisioon syötettävän ruudunpäivitysnopeuden kanssa muun muassa Xbox One X -pelikonsolista. Samalla se minimoi screen-tearing -ilmiön esiintymistä ja tekee pelikokemuksesta saumattoman.

Television ominaisuuksiin kuuluu myös Samsungin Auto Game Mode -pelitila, joka optimoi television kuva-asetukset ihanteellisiksi pelaamista varten. Pelitila muun muassa erottaa, milloin pelikonsolilla katsotaan elokuvaa ja milloin kyseessä on 60 hertsin pelisignaali. Q8D tarjoaa alle 20 millisekunnin input lagin ja huippunopean vasteajan nauttittavaa pelikokemusta varten.

Q8D on saatavana kokoluokissa 55”, 65” ja 75”. Suositushinnat ovat alkaen 2199 euroa.

artikkelin avainsanat:
Samsung tech