PME Records
12:31 - 27.08.2018 / viihde / Findance
Isojano-olutjuhlassa Oktoberfest-henkeä ja huippuartistit: JVG, Jenni Vartiainen, Jannika B, Pete Parkkonen...
Tykkäätkö ysärimusasta? Meillä olis aivan huikea Spotify-soittolista sulle - tallenna täältä

Hartwallin Isojano-olutjuhla järjestetään 5.−6. lokakuuta Hartwallin Lahden panimon pihalla lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Tänä vuonna vietetään Isojanon 25-vuotisjuhlaa, jonka kunniaksi Isojanossa huvitellaan Oktoberfestin hengessä.

Lavalle nousee kotimaan kirkkaimpia tähtiä, kuten JVG, Jenni Vartiainen, Pete Parkkonen ja Jannika B.

Juhlavuodesta iloitaan myös koko perheen kanssa, sillä Iloisten Lasten Limujuhla valtaa panimon pihan sunnuntaina 7.10. Muumien tähdittämänä.

- Hartwall Isojano on pian viihdyttänyt hyvän oluen ja musiikin ystäviä neljännesvuosisadan ajan. Nyt juhlavuoden kunniaksi on luvassa jotain aivan erityistä: tuomme kaikkien aikojen Oktoberfest-juhlat Lahteen. Tunnelma nousee taatusti kattoon, lupaa Hartwallin kenttämyyntipäällikkö Tero Merinen.

Hartwall Isojano -olutjuhla järjestetään Hartwallin Lahden Panimon pihalla perjantaina 5.10. ja lauantaina 6.10. Portit aukeavat yleisölle molempina iltoina kello 19.00.

Ennakkoliput Isojano-tapahtumaan maksavat 42 €/ilta + toimitusmaksu. Lippuja voi ostaa myös tapahtumasta hintaan 45 €, mikäli lippuja on saatavilla ennakkomyynnin jälkeen.

Iloisten Lasten Limujuhla järjestetään panimon pihalla sunnuntaina 7.10. klo 12−15, jolloin ohjelmaa on järjestetty perheen pienemmille. Tapahtumaan on vapaa pääsy.