Solar Republic / Alvi Pakarinen
12:10 - 27.08.2018 / tv-sarjat / Findance
Sami Hedberg -komedia Konttori saa jatkoa - Elisa Viihde tilasi lisää

Elisa Viihteen alkuperäissarja Konttori saa kolmannen tuotantokauden.

Brittiläisen kulttisarjan suomalaisversion kolmannen kauden kuvaukset alkavat tänään ja sarja tulee katsottavaksi Elisa Viihteeseen alkuvuonna 2019.

YT-neuvottelut ovat nyt päättyneet, Keuruun ja Riihimäen konttorit ovat yhdistyneet, uudet tuulet puhaltavat, mutta yksi asia on ja pysyy. Pentti Markkanen loistaa kaikkien aikojen pomona.

Häntä näyttelee edelleen Sami Hedberg ja sarjan muissa merkittävissä rooleissa jatkavat aiemmilta kausilta tutut kasvot Pyry Äikää, Linda Wiklund, Antti Tuomas Heikkinen, Ushma Karnani, Lotta Lindroos, Mazdak Nassir ja Kaisla Puura.

Tuottaja Sasu Norhomaa Solar Republicilta lupaa uudella kaudella lisää Penan legendaarisia totuuksia: ”Uusi kausi on aiempaa ajankohtaisempi: Markkanen joutuu tekemään omia ratkaisujaan myös muun muassa pakolaisten palautuksiin. Vaikea uskoa, että edes Sipilä pystyisi samaan.”

- Konttorin aiemmat kaudet ovat olleet erittäin suosittuja, ja olemme iloisia voidessamme tarjota asiakkaillemme kolmannen kauden Pentti ”Pena” Markkasen ja kollegoiden konttoriarkea, Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela kertoo.

Elisa Viihde on julkaissut vuodesta 2014 alkaen 11 alkuperäissarjaa, joita ovat muun muassa Sipoon herttua, Jättekiva, Kolmistaan, Downshiftaajat ja Konttori. Vuoden 2018 syksyllä Elisa Viihde julkaisee kansainväliset draamasarjat Bullets ja Ivalo. Vuoden 2019 sarjoista on julkistettu rikosdraama Kaikki synnit ja vakoojatrilleri Nyrkki.