Ubisoft
11:17 - 23.08.2018 / pelit / Findance
The Crew 2 saa Gator Rush -lisäosan 26. syyskuuta

Ubisoft julkisti Gamescom-messuilla The Crew 2 -ajopelin ensimmäisen laajennusosan julkaisupäivän.

Gator Rush -lisäosa julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 26. syyskuuta 2018.

Eteläisten suoalueiden myötä mukaan tulevat kilpailumalliset ilmatyynyalukset, jotka tarjoavat aiemmin kokemattomia kilpailuja ja haastetiloja. Ilmatyynyalukset poikkeavat luontaisesti autoista, moottoripyöristä ja veneistä tuoden mukanaan muun muassa mahdollisuuden kolaroida kanssakilpailijoiden kanssa pehmeästi näitä tönien. Ilmatyynyalusten rakenteesta johtuen luvassa on hauskoja ja yllätyksellisiä hetkiä niin maalla kuin vedessäkin.

Vetisten rämealueiden lisäksi monet radat ympäri Yhdysvaltoja on suunniteltu ilmatyynyalukset mielessä ja näin ollen osa radoista on varustettu isommilla valleilla ja jyrkillä reunoilla. Lisäksi mukana on uusia tapahtumatiloja, kuten Live Xtrem Series -kisa ja vapaa ajotila, sekä uusia taitoja käyttöön avattavaksi ja uusia paikkoja tutkittavaksi.

Lisähaastetta etsiville mukana on uusi Ace-vaikeustaso. Siinä pärjäävät saavat saaliikseen Legendary-tason palkintoja ja viritysosia omille ajoneuvoilleen.

Lisäosan myötä 26. syyskuuta pelin kausikortin omistajat saavat käyttöönsä seitsemän päivän etumatkan pelissä luvattuun kahteen uuteen ajoneuvoon, jotka tulevat mukaan osana pelin kuukausittaista ajoneuvopäivitystä.

Katso Gator Rush -traileri alta:

artikkelin avainsanat:
PC PlayStation 4 The Crew The Crew 2 Xbox One