Mikko Harma
08:02 - 23.08.2018 / musiikki / Findance
Janna Hurmerinta ja Tuure Kilpeläinen duetoivat: Sateet

Jannan 24. elokuuta ilmestyvä uusi single Sateet on duetto Tuure Kilpeläisen kanssa.

Janna kertoo: "Kappale oli jo viittä vaille valmis, kun ajatus duetosta syttyi ja palaset loksahtivat paikoilleen. Tuure Kilpeläinen sopi biisiin loistavasti. Ihanaa, että hän innostui itsekin laulusta todella paljon. Kappale hioutui yhdessä tehtäessä meidän lauluksi - toivottavasti saamme esittääkin sitä paljon yhdessä."

Sateet-singlen julkaisu johdattelee Jannan uuden albumin julkaisuun. Jannan toinen suomenkielinen albumi Spektri julkaistaan 28. syyskuuta.

Jo julkaistut tulevan albumin singlet ovat kaikki ylittäneet kultarajan siivittäen myös koko albumin ohittamaan kultarajan yli 10 miljoonalla streamilla.

- Levyn teko on ollut vivahteikasi ja elävä prosessi. Olen antanut uusille ajatuksille ja kappaleille vapaasti tilaa ja halunnut koota kokonaisuutta kaikessa rauhassa. Nyt albumi on valmis, enkä malttaisi odottaa, että saan levyn kuultavaksi faneille!

Junttiräp ansaitsee oman Spotify-soittolistansa! - Spekti-uutuus Tirehtööri, vanha Portion Boys, Petri Nygård, Pasi ja Anssi, Teflon Brothers... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
Janna Tuure Kilpeläinen


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!