Alamy / AOP
12:40 - 20.08.2018 / tv-sarjat / Findance
Suomi saa uuden suoratoistopalvelun Dplay - tätä on luvassa

Jo aiemmin muissa Pohjoismaissa toiminut suoratoistopalvelu Dplay aukeaa Suomessa 17. syyskuuta.

Ohjelmakirjasto sisältää tuhansia tunteja viihdettä Discoveryn kanavilta TV5, Kutonen, Frii, TLC, Discovery Channel ja Animal Planet.

– Dplay on tällä hetkellä Pohjoismaiden nopeimmin kasvava palvelu, ja olemme todella innostuneita, että pääsemme lanseeraamaan Dplayn myös Suomeen. Discoverylla on asiaviihteen globaalina markkinajohtajana hallussaan valtava kansainvälinen ja kotimainen kirjasto laadukasta ohjelmaa. Tätä ohjelmakirjastoa aiomme tulevaisuudessa kasvattaa entisestään, kertoo Discovery Networks Finlandin toimitusjohtaja Leah Hooper.

Dplay on käyttäjälle maksuton ja avautuu rekisteröitymisen myötä. Pavelu toimii tietokoneella webbiselaimella ja mobiilissa Android- ja iOS-alustoilla. Televisiosta Dplayta voi katsoa uusimman AppleTV:n kautta tai Chromecast-suoratoistolaitteen välityksellä.

Mm. seuraava ohjelmisto on katsottavissa Dplay.fi-sivustolla alkaen 17. syyskuuta.

KOTIMAINEN REALITY JA VIIHDE

Kokovartalomies

UUSI SARJA Suomalaisen komiikan kestotähti Sami Hedberg on tehnyt huikean uran stand upin parissa. Nyt hän yllättää jälleen ensimmäisen oman sketsisarjansa myötä! Kokovartalomies on nauruhermoja koetteleva sketsiviihdepaketti, joka marssittaa estradille lukuisat hillittömät hahmot, kuten Börje, Jouko Ahma, asiakaspalvelija Tuula ja pelimies Jiri.
Ensimmäiset jaksot katsottavissa Dplayn tilauspuolella 17.9. alkaen. Lue lisää täällä.

Onnenpyörä

UUSI KAUSI 2 Jethro Rostedt ja Sara Sieppi astuvat jälleen puikkoihin, kun maailman suosituin gameshow Onnenpyörä jatkuu uusin 2. kauden jaksoin. Jännittävässä pelissä kilpailijat ostavat vokaaleja, arvuuttelevat sanoja ja lauseita ja välttelevät parhaansa mukaan rosvosektoria.
TV5 ke klo 20.00 alkaen 29.8.
Jaksot katsottavissa Dplayssa tv-ensiesityksen jälkeen 17.9. alkaen

KAIKKI JAKSOT TV5:N SUOSIKKISARJOISTA

Atlantin yli
Harry “Hjallis” Harkimo johdattaa poikansa Joelin ja julkkismiehistön elämänsä seikkailuun! Atlantin yli purjeveneellä lähtevät Mikko Leppilampi, Arja Koriseva, Kimmo Timonen, Viivi Pumpanen ja Jyrki Sukula.

Unelmahäät
Kulttimaineesta nauttiva sarja vie suomalaisten rakkaustarinoiden ja niiden huipennuksen, unelmahäiden äärelle.

Harkimot
Hjallis ja Joel Harkimon keskusteluohjelman 1. kauden vieraina nähdään mm. Vesa-Matti ja Joonas Loiri sekä Matti Nykänen ja Vieno-äiti. (kaudet 1 ja 2)

Anssi Kela ja isot biisit
Anssi Kela muokkaa legendaariset suomalaiset hitit uuteen uskoon tähtivieraiden kanssa. Mukana mm. Sanni, JVG, Lauri Tähkä ja Arttu Wiskari.

Lapin Sampo ja kauppiaan rouva
Sampo Kaulanen ja Michele “Minttu” Kaulanen pyörittävät Ylläksellä kuuluisaa Jounin kauppaa. Viihdesarja hyppää mukaan kauppiasperheen hullunkuriseen arkeen.

ULKOMAINEN REALITY

Dodo Heroes

UUSI SARJA Sarjassa tavataan kipeästi avun tarpeessa olevia eläimiä ympäri maailmaa sekä avustustyölle omistautuneita ihmisiä. Eläinten ja niiden suojelijoiden välille kehittyy matkan varrella kiinteitä suhteita.
1. kausi katsottavissa 17.9. alkaen

Tohtori paise

UUSI SARJA Somesta suosioon noussut tohtori Sandra Lee hoitaa vaikeista, paikoin hätkähdyttävistä iho-ongelmista kärsiviä potilaita. (Dr Pimple Popper)
1. kausi katsottavissa 17.9. alkaen

Kultakuume

KAUDET 1-2 Kilpailevat kullankaivajat janoavat rikkauksia Alaskan jäätävissä olosuhteissa, joissa vain kovimmat ja sitkeimmät voivat menestyä. (Gold Rush)
Kaudet 1 ja 2 katsottavissa 17.9. alkaen

Nuoret äidit

UUSI SARJA Tanskalaissarja seuraa teiniäitien arjen iloja ja haasteita suuren elämänmuutoksen kynnyksellä. (De unge mødre)
15. kausi katsottavissa 17.9. alkaen

KOMEDIA

Will & Grace

ENNENNÄKEMÄTÖN KAUSI 9 Hetero sisustussuunnittelija Grace (Debra Messing) ja homo lakimies Will (Eric McCormack) ovat jälleen täällä, kun suosikkikomedia tekee paluun 11 vuoden tauon jälkeen. Elämä on kariutuneiden avioliittojen myötä heittänyt sydänystävykset Willin ja Gracen jälleen saman katon alle. Kaksikko sanailee yhä terävästi ihmissuhteista ja ajankohtaisista teemoista, mutta presidenttinä on nyt Donald Trump.
TV5 ti klo 20.00 alkaen 11.9.
Jaksot katsottavissa Dplayssa tv-ensiesityksen jälkeen 17.9. alkaen

Sukulaiskesä

UUSI SARJA Jens ja Åsa lapsineen muuttavat kesäksi Åsan vanhempien mökille, jonka pitäisi olla tyhjillään. Rento loma saaristolaisidyllissä jää kuitenkin haaveeksi, kun vanhemmat ja lopulta koko suku ilmestyvätkin yllättäen paikalle. Hersyvän ruotsalaiskomedian päärooleissa mm. Krister Henriksson, Peter Magnusson, Rakel Wärmländer ja Aki Lidén. (Sommaren med Släkten)
1. kausi katsottavissa 17.9. alkaen

LIFESTYLE

Remonttipainajainen

KAUSI 1 Epäonniset remontoijat saavat ammattitiimiltä apua saattaakseen pieleen menneen työn loppuun. Projektia johtaa remonttiguru Anders Öfvergård. (Arga Snickaren)
Koko kausi katsottavissa 17.9. alkaen

Tahdon morsiuspuvun Tanska

KAUSI 1 Hääintoilijoiden suosikkisarja rantautuu Tanskaan, jossa morsiamia unelmien hääpuvun etsinnässä auttaa tunnettu paikallinen suunnittelija Jesper Høvring. (Say Yes to the Dress Denmark)
Koko kausi katsottavissa 17.9. alkaen
MOOTTORIT

Fast n’ Loud

KAUDET 1-2 Gas Monkey Garage -korjaamon omistajat Richard Rawlings ja Aaron Kaufman etsivät hylättyjä autoharvinaisuuksia kunnostaakseen ja myydäkseen ne eteenpäin.
Katsottavissa 17.9. alkaen

Katujen kaaharit

KAUDET 1-2 Bensankatkuisessa sarjassa päästään kuskin penkille laittoman katurallin maailmaan Oklahoma Cityssä, missä osallistujat ylpeilevät maan nopeimmilla katuautoilla. (Street Outlaws)
Katsottavissa 17.9. alkaen

Autohullut

KAUSI 1 Arttu Harkki ja Crazy Mike tähdittävät kotimaista viihdesarjaa, jossa testataan autojen ominaisuuksia ja myyntipuheiden paikkansapitävyyttä ja nähdään hurjia stunt-temppuja.
1. kausi katsottavissa 17.9. alkaen
DOKUMENTIT

Thaimaan huikea luolapelastus

Maailma seurasi heinäkuussa henkeään pidätellen, saadaanko thaimaalaisen jalkapallojoukkueen nuoret pelaajat ja heidän valmentajansa pelastetuksi syvältä veden saartaman luolan uumenista. Tuore dokumentti kertaa hengenvaarallisen pelastusoperaation vaiheet. (Operation Thai Cave Rescue)
Katsottavissa 17.9. alkaen

Bill Cosby: Hyväksikäyttöskandaali

Viihdemaailma järkkyi pahasti, kun leppoisaa perheenisää vuosikaudet televisiossa esittänyt koomikko Bill Cosby sai syytteet useiden naisten seksuaalisesta ahdistelusta. Dokumentti käy läpi tapausta mm. Cosbyn lähipiirin kautta. (Bill Cosby: An American Scandal)
Katsottavissa 17.9. alkaen

artikkelin avainsanat:
Dplay