Pohjola-Filmi
08:22 - 03.08.2018 / elokuvat / Findance
Puluboin ja Ponin leffa saapuu tänään elokuvateattereihin

Veera Salmen kirjasarjaan perustuva Puluboin ja Ponin leffa saapuu elokuvateattereihin tänään.

Mari Rantasilan ohjaamassa elokuvassa näyttelevät mm. Jenni Lausi, Aapo Puusti, Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen, Seppo Halttunen ja Jaana Pesonen.

Koulun alku lähestyy, mutta 7-vuotias Poni-tyttö (Jenni Lausi) ei halua koululaiseksi. Hän pukeutuu mieluummin tekoturpaan ja laukkaa kaupungin katuja villinä ja vapaana. Äidin (Anna-Maija Tuokko) mielestä ponileikkien on loputtava, sillä koulussa pitää käyttäytyä. Äiti saa isänkin (Santtu Karvonen) vakuutettua siitä, että jotain täytyy tehdä.

Mikä avuksi, kun aikuiset eivät ymmärrä? Kesän aikana Ponin elämään astuu mielikuvituskaveri Puluboi (Aapo Puusti), omanlaisensa lintumainen poika, joka rakastaa mainoksia ja pullaa ja vihaa r-kirjainta. Rämäpäisellä Puluboilla on ratkaisu Ponin ongelmiin. Kaikki tuntuu helpolta, kun beatboxaa ja syö vähän bullaa! Jännittävä kesä saa aina vain värikkäämpiä käänteitä, kun ponityttö ja lintupoika valtaavat aarteita pursuavan roskalavan ja leikkivät miten lystäävät. Puluboin ja Ponin vauhdissa koko perheen elämä menee railakkaasti uusiksi.

Elokuva kestää tunnin ja 12 minuuttia.

Katso traileri alta: